Hercai dizisinde ayrılık

Hercai dizisinin başrollerini Ebru Şahin ile Akın Akınözü paylaşıyor.
Hercai dizisinin başrollerini Ebru Şahin ile Akın Akınözü paylaşıyor.

Kısa bir süre önce ekran macerasına başlayan Hercai dizisi izleyenlerin sevgisini kazanmayı başardı. Mardin'de çekilen dizi yayınlandığı günden beri reyting rekoru kırıyor. Ancak dizide bir ayrılık yaşandı. Miran'ın kız kardeşini canlandıran,'Elif Aslanbey' karakterine hayat veren Eda Elif Başlamışlı ile yollar ayrıldı. Rolün yeni sahibi ünlü oyuncu Duygu Yetiş oldu.

ATV'nin başarılı yapımlarından olan Hercai dizisi kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Başrollerinde, Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün rol aldığı dizi Mardin'de çekiliyor. Mardin'in eşsiz güzelliklerini de ekrana taşıyan dizi oldukça sevildi. Ancak, başarılı giden dizide bir ayrılık yaşandı.

Oyuncu değişikliği

Mia Yapım'ın patronu Banu Akdeniz'in atv için çektiği 'Hercai' dizisi reyting başarısıyla adından söz ettiriyor.

Bu akşam 4. bölümü seyirciyle buluşacak olan dizinin yönetmen koltuğuna Cem Karcı oturuyor. Karcı'nın cuma akşamı ekrana gelen yeni dizisi Hercai ile eski projesi Gülperi'ye rakip olması ise dikkat çekiyor.

Başrolünü Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün paylaştığı dizide son olarak bir oyuncu değişikliği yaşandı. Dizide 'Elif Aslanbey' karakterine hayat veren Eda Elif Başlamışlı ile yollar ayrıldı. Rolün yeni sahibi ünlü oyuncu Duygu Yetiş oldu.

Şikayet edilmişti

İlk üç bölümüyle reytingleri altüst eden Hercai dizisine, Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri (ÇEV-GÖN) Derneği'nden flaş bir suç duyurusu geldi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri (ÇEV-GÖN) Derneği Başkanı Menduh Çakar, bölgenin imajını zedelediği gerekçesiyle Hercai dizisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu suç duyurusunun ardından, dizinin yapımcıları tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Dizi Mardin'de çekiliyor.
Dizi Mardin'de çekiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >