Hercai dizisiyle ilgili suç duyurusu

Hercai dizisinin başrol oyuncuları, Ebru Şahin ve Akın Akınözü.
Hercai dizisinin başrol oyuncuları, Ebru Şahin ve Akın Akınözü.

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Gelen bilgilere göre, Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri Derneği'nden diziyle alakalı bir suç duyurusu geldi. Dizi ekibinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Serhat Tutumluer'in bulunduğu Hercai dizisi, her geçen gün izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk üç bölümüyle Cuma günlerine damgasını vurmayı başaran Hercai, reytinglerde kısa sürede büyük bir başarı elde etmişken dizinin yayından kalkma ihtimali gündeme bomba gibi oturdu.

Suç duyurusu

İlk üç bölümüyle reytingleri altüst eden Hercai dizisine, Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri (ÇEV-GÖN) Derneği'nden flaş bir suç duyurusu geldi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri (ÇEV-GÖN) Derneği Başkanı Menduh Çakar, bölgenin imajını zedelediği gerekçesiyle Hercai dizisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu suç duyurusunun ardından, dizinin yapımcıları tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Hercai dizisinden bir kare.
Hercai dizisinden bir kare.

Yayından kaldırılabilir mi?

Geçtiğimiz cuma günü yayınlanan 3. bölümüyle hem televizyon başında, hem de sosyal medyada büyük yankı uyandıran Hercai dizisinin, bu suç duyurusunun ardından yayından kaldırılacağı iddia edildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >