İngiliz Kraliyeti Prenses Charlotte'ın 4. yaş gününü kutluyor

Dedesi Prens Charles, babası Prens William ve ağabeyi Prens George’un ardından tahtın dördüncü varisi olan Prenses’in tam adı Charlotte Elizabeth Diana.
Dedesi Prens Charles, babası Prens William ve ağabeyi Prens George’un ardından tahtın dördüncü varisi olan Prenses’in tam adı Charlotte Elizabeth Diana.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William'ın 2. çocukları olan Prenses Charlotte 4. yaş gününü kutluyor. Düşes Kate Middelton tarafından çekilen 3 fotoğraf Instagram'dan paylaşıldı. Fotoğraflar Kensington Sarayı’nda çekildi. Middleton ve William fotoğrafı ''Prenses Charlotte’ın dördüncü yaş günü için güzel mesajlarınıza teşekkür ederiz'' notuyla paylaştı.

8 yıl önce evlenen Kate Middleton ve Prens William'ın 3 çocuğu bulunuyor. Prens ve Prenses unvanlarına layık olan çocuklarından Charlotte 4. yaş gününü kutluyor. Fotoğraf çekmeyi seven ve çocuklarının fotoğraflarını çoğunlukla kendisi çeken Düşes Middleton, Prenses Charlotte'ın fotoğrafını çekip sosyal medyadan paylaştı.

Doğum gününü kutladılar

Kate Middleton ve Prens William’ın ikinci çocuğu Prenses Charlotte, dört yaşına girdi. Cambridge Dükü ve Düşesi, küçük kızlarının doğum gününü, kensingtonroyal adlı Instagram hesaplarından paylaştıkları üç fotoğrafla kutladı. Fotoğraflar, nisan ayında Norfolk’taki evlerinde ve Kensington Sarayı’nda çekildi.

Paylaşımlarda Kate Middleton ve Prens William, “Prenses Charlotte’ın dördüncü yaş günü için güzel mesajlarınıza teşekkür ederiz” notunu paylaştı.

Annesine benziyor

Prenses Charlotte, fotoğraflar çekilirken, ağabeyi Prens George’un geçen yıl haziran ayında Gloucester’daki Beaufort Park’ta düzenlenen Maserati Royal Charity Polo Trophy etkinliğinde giydiği ayakkabıları giydi.

Küçük prensesin de tıpkı annesi gibi, daha önce giyilmiş olanı yeniden giymeyi tercih etmesi takdir topladı. Charlotte, annesinin izinden gittiği mesajını verdi.

Prenses Charlotte ve Kate Middelton.
Prenses Charlotte ve Kate Middelton.

Kendisinden iki yaş büyük ağabeyinin yanı sıra henüz bir yaşında Prens Louis adında bir erkek kardeşi var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >