İrem Helvacıoğlu'na 'yapımcı' yasağı

İrem Helvacıoğlu
İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu dün akşam yayınlanan bir televizyon programının çekimlerine katıldı. Çekimleri önceden yayınlanan ve bir şarkı seslendiren Helvacıoğlu yayına saatler kala kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu görüntülerin ekrana gelmeyeceğini açıkladı. Görüntüler Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcısı tarafından uygun bulunmadığı için kaldırıldı.

İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir kare
İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir kare

Ancak yayına saatler kala İrem Helvacıoğlu, programda yer aldığı görüntülerin ekrana gelmeyeceğini, yayından kaldırıldığını duyurdu. Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yapan Helvacıoğlu, şunları söyledi:

  • "Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, 'Nefes' karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes'in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim."

Başrol oynadığı filmin galasına da katılamamıştı

İrem Helvacıoğlu, daha önce de benzer bir durum yaşamış ve baş rolünde oynadığı Kızım ve Ben filminin galasına gitmesi de benzer bir sebeple istenmemişti.

Kızım ve Ben filminden bir kare
Kızım ve Ben filminden bir kare

Filmin yönetmeni Murat Gürvardar da bu duruma isyan etmiş ve Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav'ın izin vermediği iddiasında bulunmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >