Işın Karaca'dan bir 'Müslüm' yorumu daha: 'Eşim uyudu'

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmine gelen yorumların abartıldığını söyleyen Işın Karaca, filmin kendisine zulüm olduğunu belirtti.
Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmine gelen yorumların abartıldığını söyleyen Işın Karaca, filmin kendisine zulüm olduğunu belirtti.

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi, ikinci hafta sonunda seyirci sayısını yüzde 31,3 artırdı ve gişedeki liderliğini sürdürdü. Müslüm, 300 bin seyircinin üzerinde açılış yapan filmler arasında, ikinci hafta sonunda en iyi artış oranını yakalayan ikinci film oldu. Sadece 10 günde toplam 2 milyon 165 bin 341 seyirciye ulaşmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Müslüm filmi ile ilgili yorum yapan Işın Karaca, yeni bir açıklamada daha bulundu.

"Oyunculuk ve müzik bildiğim iyi bir meslek. Filmde Müslüm Gürses'in sesini duymak isterdim. Eşim filmde uyudu."

Türkiye’nin verilerine göre; ikinci hafta sonunda seyirci sayısını arttıran Müslüm, 788.280 seyirciyle gişe liderliğini sürdürdü. 600 bin seyirciyle görkemli bir açılışa imza atan Müslüm, ikinci hafta sonunda izleyici sayısını yüzde 31,3 arttırdı ve 788 bin 280’e çıkardı.

Müslüm hakkında bir açıklama daha 
26 Ekim'de vizyona giren Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı 'Müslüm' filmini izleyen ve olumsuz yöndeki eleştirilerini sosyal medya hesabında ifade eden Işın Karaca, önceki akşam katıldığı düğün çıkışında film hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
Müslüm hakkında bir açıklama daha 26 Ekim'de vizyona giren Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı 'Müslüm' filmini izleyen ve olumsuz yöndeki eleştirilerini sosyal medya hesabında ifade eden Işın Karaca, önceki akşam katıldığı düğün çıkışında film hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
"Film, bana zulüm oldu"
'Müslüm' filmine giden Işın Karaca, 10 günde 2 milyondan fazla kişinin izlediği filmin fazla abartıldığını söyledi. Instagram hesabından sinema çıkışı paylaşım yapan Işın Karaca, "Müslüm Baba'nın sesi olmayınca koca film bana zulüm oldu! Millet neden bu kadar abarttı ben anlamadım. Eminim Müslüm Baba da izleseydi benimle aynı fikirde olurdu" açıklamasında bulunmuştu.
"Film, bana zulüm oldu" 'Müslüm' filmine giden Işın Karaca, 10 günde 2 milyondan fazla kişinin izlediği filmin fazla abartıldığını söyledi. Instagram hesabından sinema çıkışı paylaşım yapan Işın Karaca, "Müslüm Baba'nın sesi olmayınca koca film bana zulüm oldu! Millet neden bu kadar abarttı ben anlamadım. Eminim Müslüm Baba da izleseydi benimle aynı fikirde olurdu" açıklamasında bulunmuştu.
"Müslüm Gürses ikondur, idoldür"
Işın Karaca, "Oyunculuk ve müzik bildiğim iyi bir meslek. Filmde Müslüm Gürses'in sesini duymak isterdim. Timuçin Esen filmde oyunculuğunu yapacaktı. Ağzını kımıldatacaktı ve biz Müslüm Gürses sesi duyacaktık. Müslüm Gürses ikondur, idoldür. Onun sesi olmadığı için bizi tatmin etmedi" yorumlarında bulundu.
"Müslüm Gürses ikondur, idoldür" Işın Karaca, "Oyunculuk ve müzik bildiğim iyi bir meslek. Filmde Müslüm Gürses'in sesini duymak isterdim. Timuçin Esen filmde oyunculuğunu yapacaktı. Ağzını kımıldatacaktı ve biz Müslüm Gürses sesi duyacaktık. Müslüm Gürses ikondur, idoldür. Onun sesi olmadığı için bizi tatmin etmedi" yorumlarında bulundu.
"Eşim filmde uyudu"
Işın Karaca sözlerine şöyle devam etti:"Bu ülkede Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'dan bir tane var. Onların sesi olmadan olmaz. Ben emeği geçen kimseye saygısızlık etmem ama Müslüm Gürses, filmde olmayınca olmadı. Hatta eşim Tuğrul Odabaş filmde uyudu. Müslüm sesi olmadan onun filmi olmadı bende. Eşim filmde resmen uyudu."
"Eşim filmde uyudu" Işın Karaca sözlerine şöyle devam etti:"Bu ülkede Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'dan bir tane var. Onların sesi olmadan olmaz. Ben emeği geçen kimseye saygısızlık etmem ama Müslüm Gürses, filmde olmayınca olmadı. Hatta eşim Tuğrul Odabaş filmde uyudu. Müslüm sesi olmadan onun filmi olmadı bende. Eşim filmde resmen uyudu."
2016'da nikah masasına oturdu
Işın Karaca, çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile 28 Aralık 2016 tarihinde nikah masasına oturarak üçüncü kez mutluluğa 'evet' demişti.
2016'da nikah masasına oturdu Işın Karaca, çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile 28 Aralık 2016 tarihinde nikah masasına oturarak üçüncü kez mutluluğa 'evet' demişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >