İzmit'te dünyaca ünlü isimlerin bal mumu heykelleri sergileniyor

İçlerinde Atatürk'ün de bulunduğu dünyaca ünlü isimlerin birebir ölçülerde protez göz ve gerçek saç kullanılarak hazırlanan bal mumu heykelleri, İzmit'te sergileniyor.

Atatürk, Vladimir Putin, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Brad Pitt ve Lady Gaga'dan edebiyat dünyasının önde gelen isimleri Dostoyevski ve Tolstoy'a kadar birçok ünlünün bal mumu heykelinin bulunduğu sergi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde açıldı.


Dünyaca ünlü isimlerin heykelleri sergileniyor 

                                    Sergide ünlülerin birebir ölçülerde, protez göz ve gerçek saç kullanılarak hazırlanan heykelleri sunuluyor.
Dünyaca ünlü isimlerin heykelleri sergileniyor Sergide ünlülerin birebir ölçülerde, protez göz ve gerçek saç kullanılarak hazırlanan heykelleri sunuluyor.
Çizgi film karakterleri de sergilendi 

                                    Çizgi film karakterlerinin heykellerinin de yer aldığı 30 eserlik serginin, 30 Ekim'e kadar devam etmesi planlanıyor.
Çizgi film karakterleri de sergilendi Çizgi film karakterlerinin heykellerinin de yer aldığı 30 eserlik serginin, 30 Ekim'e kadar devam etmesi planlanıyor.
Gelecek yıl da yapılması planlanıyor

                                    Gelecek yıl da düzenlenmesi düşülen serginin 2017 konseptinde, Osmanlı'dan isimlerin de yer alması düşünülüyor.
Gelecek yıl da yapılması planlanıyor Gelecek yıl da düzenlenmesi düşülen serginin 2017 konseptinde, Osmanlı'dan isimlerin de yer alması düşünülüyor.
Sergiye katılım büyük

                                    İzmit'te düzenlenen sergiye katılım da oldukça büyük. Sizin de ilerleyen günlerde, 30 Ekim'e kadar devam etmesi planlanan bal mumu sergisine gitmenizi tavsiye ederiz.
Sergiye katılım büyük İzmit'te düzenlenen sergiye katılım da oldukça büyük. Sizin de ilerleyen günlerde, 30 Ekim'e kadar devam etmesi planlanan bal mumu sergisine gitmenizi tavsiye ederiz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >