Jennifer Lopez'den dudak uçuklatan kazanç: 2 dakika için milyonlar aldı

Dünyaca ünlü isim Jennifer Lopez, yer aldığı organizasyonlardan milyar dolarlar kazanmaya devam ediyor.
Dünyaca ünlü isim Jennifer Lopez, yer aldığı organizasyonlardan milyar dolarlar kazanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Katar'ın başkenti Doha'da bir alışveriş merkezinin açılışına katılan dünyaca ünlü isim Jennifer Lopez, 2 dakika süren açılış için 20 milyon dolar kazandı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Katar'ın başkenti Doha'da bir alışveriş merkezinin açılışına katıldı. Kadın hakları ile ilgili 20 dakika süren soru cevap programına katılan yıldız, 2 milyon dolar aldı.

  • Katar Havayolları, son olarak artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına pilot ve kabin görevlisi aradığı ve 7 bin 500 lira’dan maaş başlangıcı ile Türk kabin görevlisi alacağı haberleriyle gündem olmuştu.
20 dakikada 2 milyon dolar!
Şarkıları ve tarzıyla birçok kadının hayran olduğu yıldız, 20 dakikada 2 milyon dolar kazanarak herkesi şaşırttı. Jennifer Lopez, programdan sonra hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
20 dakikada 2 milyon dolar! Şarkıları ve tarzıyla birçok kadının hayran olduğu yıldız, 20 dakikada 2 milyon dolar kazanarak herkesi şaşırttı. Jennifer Lopez, programdan sonra hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Masraflar için 1 milyon dolar
Dünyaca ünlü isim Jennifer Lopez, dakikada 1 milyon dolar kazandığı programın masrafları için 1 milyon dolar aldı.
Masraflar için 1 milyon dolar Dünyaca ünlü isim Jennifer Lopez, dakikada 1 milyon dolar kazandığı programın masrafları için 1 milyon dolar aldı.
Yeni program için 1,2 milyon dolar
Lopez'in Katar hava yollarının gelecek hafta Los Angeles'te yapacağı bir organizasyon için de 1,2 milyon dolar alacağı belirtildi. TMZ dergisi 1,2 milyon doların Katar Airways'in teklifi olduğu ve pazarlığın devam ettiğini söyledi.
Yeni program için 1,2 milyon dolar Lopez'in Katar hava yollarının gelecek hafta Los Angeles'te yapacağı bir organizasyon için de 1,2 milyon dolar alacağı belirtildi. TMZ dergisi 1,2 milyon doların Katar Airways'in teklifi olduğu ve pazarlığın devam ettiğini söyledi.
Jennifer Lopez kimdir?
Tam adı Jennifer Lynn Lopez olan Jennifer Lopez, 24 Temmuz 1970 yılında New York‘un bir mahallesi olan Bronx’ta Porto Riko’lu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.
Henüz çocukken müzikal tiyatroda oynayan Lopez, 16 yaşında ilk filmi olan ‘My Little Girl‘de rol aldı. 19 yaşında dans okuluna gidebilmek için tezgahtarlık, garsonluk gibi çeşitli işler de çalıştı. Dans aşkı yüzünden Baruch Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bırakan ismin televizyon dünyasına girişi ise 1990’da Fox TV’nin “Fly Girl” adlı dans yarışmasını kazanması ve bu sayede komedi dizisi "In Living Color (Yaşayan Renklerde)"de rol almaya hak elde etmesiyle başladı.
Jennifer Lopez kimdir? Tam adı Jennifer Lynn Lopez olan Jennifer Lopez, 24 Temmuz 1970 yılında New York‘un bir mahallesi olan Bronx’ta Porto Riko’lu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Henüz çocukken müzikal tiyatroda oynayan Lopez, 16 yaşında ilk filmi olan ‘My Little Girl‘de rol aldı. 19 yaşında dans okuluna gidebilmek için tezgahtarlık, garsonluk gibi çeşitli işler de çalıştı. Dans aşkı yüzünden Baruch Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bırakan ismin televizyon dünyasına girişi ise 1990’da Fox TV’nin “Fly Girl” adlı dans yarışmasını kazanması ve bu sayede komedi dizisi "In Living Color (Yaşayan Renklerde)"de rol almaya hak elde etmesiyle başladı.
Çok sayıda projeye imza attı
Çok sayıda dizi ve filmde rol alan Lopez, dansları ve şarkılarıyla da gündemden düşmedi.Albümleri1999: On the 6 

2001: J. Lo 

2002: J to tha L-O!: The Remixes 

2002: This Is Me… Then 

2005: Rebirth


2007: Como Ama una Mujer 

2007: Brave


2011: Love
Çok sayıda projeye imza attı Çok sayıda dizi ve filmde rol alan Lopez, dansları ve şarkılarıyla da gündemden düşmedi.Albümleri1999: On the 6 2001: J. Lo 2002: J to tha L-O!: The Remixes 2002: This Is Me… Then 2005: Rebirth 2007: Como Ama una Mujer 2007: Brave 2011: Love
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >