Kadıköy belediye başkan adayı Emre Kınay: Haddini bilmezler

Emre Kınay.
Emre Kınay.

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul Kadıköy Belediye Başkan adayı ünlü oyuncu Emre Kınay olarak belirlemiş ve İYİ Parti üyesi Burak Akburak partisinin oyuncunun Kadıköy Belediye Başkan adayı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından eleştirilerin hedefi olan Kınay, ''Haddini bilmezler beklemeyi bilin'' dedi.

Oyuncu Emre Kınay 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak siyasete adım attı. Partinin üyesi Burak Akburak tarafından sosyal medyadan açıklanan adaylık sonrası Kınay eleştirilerin hedefi haline geldi.

Emre Kınay ve kızı.
Emre Kınay ve kızı.

Sosyal medyadan paylaştı

İyi Parti Üyesi Burak Akburak sosyal medya hesabından;

İYİ Parti Kadıköy adayımız Sn. Emre Kınay olmuştur.Kadıköyümüz hak ettiği hizmeti İYİ Parti ile kazanacaktır. Kadıköy de İYİ olsun mu? @tolgazengin @lubeayar @chemedya @Feneristcom '' sözleriyle Kınay'ı açıkladı.

Oyuncu daha önce de bir araya geldiği İyi Parti üyeleriyle bir resmini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Haddini bilmezler

Kadıköy'de oyları böleceği gerekçesiyle bazı kesimlerin tepkisini çeken Emre Kınay, şöyle konuştu:

"Bazı acelecilere, haddini bilmezlere ve her şeyi ben bilirim diyenlere cevabım var. Benim ne olduğum, bugüne kadar nasıl davrandığım ortada. Bu ülkenin değişmez değerlerine inancım ortada. Bir çocuk sahibiyim. Sorumluluğumun farkındayım. Bana parmak sallayarak, oturduğu yerden kalem oynatıp aşağılayarak ve ötekileştirerek cümle kuranlar, beklemeyi öğrenin! Demokrasi tahammül rejimidir." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >