Kayahan'ın eşi İpek Acar: Bir Aşk Hikayesi'nin mitinglerde kullanılması gururlandırdı

İpek Acar.
İpek Acar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri için seçim şarkısı olarak Kayahan'ın Bir Aşk Hikayesi şarkısını seçmişti. Aramızdan uzun zaman önce ayrılan sanatçının eşi İpek Acar konuyla alakalı olarak, "Aile olarak gurur duyduk. Sanatıyla ölümsüz olmak böyle bir şey'' açıklamasını yaptı.

Türk müziğinin 2015'te kaybettiğimiz usta ismi Kayahan'ın Bir Aşk Hikayesi adlı şarkısı, 31 Mart seçimleri öncesinde meydanları dolduran yüz binlerin yüreğini titretmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu duygu yüklü şarkıyı miting meydanlarında halkla birlikte söylüyor. Kayahan'ın eşi İpek Açar, bu durumu memnuniyet ve gururla karşıladığını belirtiyor.

'Gururlandık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son üç mitinginde halkla birlikte Bir Aşk Hikayesi'ni seslendirdi. Kayahan'ın eşi İpek Açar, bu durumu memnuniyetle karşıladığını söyleyip şu açıklamaya yaptı:

"Sanatıyla ölümsüz olmak böyle bir şey. O görüntüleri izlediğimizde tıpkı konserlerimizdeki gibi o coşkuyu hissettik. Aile olarak gurur duyduk. Bu seçim umarım ülkemiz için hayırlı uğurlu olur. Herkese başarılar dilerim. Sayın Cumhurbaşkanımız'a en içten saygı ve sevgilerimi sunarım. Kayahan Bey'in mekanı cennet, ruhu şad olsun."

Kayahan ve İpek Acar.
Kayahan ve İpek Acar.

Kayahan'ın ölüm nedeni

Kayahan yumuşak doku kanseri sebebiyle tedavi görüyordu.

İlk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede Kayahan kanser haberini almıştı. Kayahan'a o dönem doktorları altı ay ömür biçtiler.

Kayahan, kanser tedavisi görüyordu.
Kayahan, kanser tedavisi görüyordu.

Ancak Kayahan hemen pes etmedi ve tedavilerin ardından iyileşti. Ancak yumuşak doku kanseri 11 yıl sonra aynı yerden nüksedip hızla yayıldı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı. Kayahan tedavi gördüğü hastanede kansere karşı verdiği üçüncü mücadeleden yenilgiyle çıktı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >