Kelime Oyunu'na katılan Yıldız Tilbe, yarışmada unutulmaz dakikalar yaşattı

Türk halkının gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Kelime Oyunu yarışmasından birinci ayrıldı.
Türk halkının gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Kelime Oyunu yarışmasından birinci ayrıldı.

Ali İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu'na katılan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, başarılı performansıyla yarışmaya damgasını vurdu. Teve 2 ekranlarında yayınlanan Kelime Oyunu'nun 400. özel bölümüne konuk olan Tilbe, izleyicileri ekran başına kilitledi.

400. bölümü yayınlanan, teve 2’nin fenomen yarışma programı 'Kelime Oyunu'na, Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Yıldız Tilbe de katıldı.

  • Fenomen yarışma programı, hafta içi her akşam yeni bölümüyle, cumartesi akşamları ise hafta finaliyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Gün birincisi oldu

Hem cevapları hem şarkılarıyla ‘Kelime Oyunu’nunda renkli görüntüler sergileyen Yıldız Tilbe, oldukça iyi bir performans göstererek günün birincisi olmayı başardı.

Yıldız Tilbe konuk oldu

                                    
                                    400 bölümü yayınlanan, teve 2'nin fenomen yarışma programı 'Kelime Oyunu'nun yarışmacıları arasında Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Yıldız Tilbe de vardı.
Yıldız Tilbe konuk oldu 400 bölümü yayınlanan, teve 2'nin fenomen yarışma programı 'Kelime Oyunu'nun yarışmacıları arasında Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Yıldız Tilbe de vardı.
Sosyal medya hesabından katılmak istediğini duyurdu

                                    
                                    Sosyal medya hesabından 'Kelime Oyunu' yarışmasına katılmak istediğini belirten Yıldız Tilbe'yi, program ekibi cevapsız bırakmadı ve stüdyoya davet etti.
Sosyal medya hesabından katılmak istediğini duyurdu Sosyal medya hesabından 'Kelime Oyunu' yarışmasına katılmak istediğini belirten Yıldız Tilbe'yi, program ekibi cevapsız bırakmadı ve stüdyoya davet etti.
Birinci oldu!

                                    
                                    Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının katılımıyla oldukça keyifli bir program ortaya çıktı. Hem cevapları hem şarkılarıyla 'Kelime Oyunu'nun 400. bölümüne damgasını vuran Yıldız Tilbe, 9400 puanla birinci oldu.
Birinci oldu! Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının katılımıyla oldukça keyifli bir program ortaya çıktı. Hem cevapları hem şarkılarıyla 'Kelime Oyunu'nun 400. bölümüne damgasını vuran Yıldız Tilbe, 9400 puanla birinci oldu.
Yıldız Tilbe kimdir?

                                    Yıldız Tilbe, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğdu. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilen Tilbe, ilkokulu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlayan Yıldız Tilbe, yine küçük yaşlarda evlendi. Sezen Burçin adında bir kız çocuğu olan Tilbe, 1989 yılında boşandı.
Yıldız Tilbe kimdir? Yıldız Tilbe, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğdu. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilen Tilbe, ilkokulu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlayan Yıldız Tilbe, yine küçük yaşlarda evlendi. Sezen Burçin adında bir kız çocuğu olan Tilbe, 1989 yılında boşandı.
Sezen Aksu, Tilbe'nin elinden tuttu

                                    Sahneye ilk olarak 1990 yılında çıkan Tilbe, 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu vesilesiyle popüler oldu. Aksu'nun vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelen Tilbe, Sezen Aksu'nun evine taşınıp onunla yaşamaya başladı. Konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapan Yıldız Tilbe,  bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi aldı. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında ilk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti.
Sezen Aksu, Tilbe'nin elinden tuttu Sahneye ilk olarak 1990 yılında çıkan Tilbe, 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu vesilesiyle popüler oldu. Aksu'nun vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelen Tilbe, Sezen Aksu'nun evine taşınıp onunla yaşamaya başladı. Konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapan Yıldız Tilbe, bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi aldı. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında ilk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti.
Romantik besteler ve aşk şarkıları

                                    Birçok sanatçıya hit olan şarkılarını veren Yıldız Tilbe, 1996 yılında narkotik şube tarafından üç gün gözaltında tutulmuş ardından serbest bırakılmıştır. Kötü alışkanlıklarından kurtulmak için Balıklı Rum Hastanesinde bir süre tedavi gören Tilbe, şarkıları ve bestelerinde romantik konuları işlemiştir.
Romantik besteler ve aşk şarkıları Birçok sanatçıya hit olan şarkılarını veren Yıldız Tilbe, 1996 yılında narkotik şube tarafından üç gün gözaltında tutulmuş ardından serbest bırakılmıştır. Kötü alışkanlıklarından kurtulmak için Balıklı Rum Hastanesinde bir süre tedavi gören Tilbe, şarkıları ve bestelerinde romantik konuları işlemiştir.
Poptan arabeske yolculuk

                                    Tarz olarak pop ile başlayıp repertuvarını genişleterek arabesk, halk müziği ve sanat müziği söyledi. 2006 yılında yayınlanan ve sanatçının maxi-single çalışması olan Tanıdım Seni, 6 şarkı ve 2 versiyonla toplamda 8 şarkı barındırıp sanatçının 11. albümü oldu.
Poptan arabeske yolculuk Tarz olarak pop ile başlayıp repertuvarını genişleterek arabesk, halk müziği ve sanat müziği söyledi. 2006 yılında yayınlanan ve sanatçının maxi-single çalışması olan Tanıdım Seni, 6 şarkı ve 2 versiyonla toplamda 8 şarkı barındırıp sanatçının 11. albümü oldu.
Albümleri
*1994: Delikanlım *1995: Dillere Destan *1996: Aşkperest *1998: Salla Gitsin Dertlerini *2001: Gülüm *2002: Haberi Olsun *2003: Yürü Anca Gidersin *2004: Yıldız'dan Türküler *2004: Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım *2005: Papatya Baharı *2006: Tanıdım Seni *2008: Güzel *2009: Aşk İnsanı Değiştirir *2010: Hastayım Sana *2011: Oynama *2013: Yeniden Eskiler Arabesk *2014: Şivesi Sensin Aşkı
Albümleri *1994: Delikanlım *1995: Dillere Destan *1996: Aşkperest *1998: Salla Gitsin Dertlerini *2001: Gülüm *2002: Haberi Olsun *2003: Yürü Anca Gidersin *2004: Yıldız'dan Türküler *2004: Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım *2005: Papatya Baharı *2006: Tanıdım Seni *2008: Güzel *2009: Aşk İnsanı Değiştirir *2010: Hastayım Sana *2011: Oynama *2013: Yeniden Eskiler Arabesk *2014: Şivesi Sensin Aşkı
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >