Kenan Işık'tan gelen haberin gerçek yüzü ortaya çıktı!

Kenan Işık
Kenan Işık

Ünlü sanatçı Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndüğü ve Bodrum'daki evinin balkonunda görüldüğü yönündeki iddiaların gerçek yüzü ortaya çıktı.

Usta sanatçı Kenan Işık, 4 yıl önce gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek komaya girmişti. Komada uzun süre yaşam mücadelesi veren Kenan Işık'ın, dün hayati fonksiyonlarının normale döndüğü açıklanmıştı. Hatta bazı görgü tanıkları, Işık'ı Bodrum'daki yazlığının balkonunda otururken gördüklerini bile ifade etmişti. Ancak Bodrum'da görünen kişinin, Işık'ın kendisine çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Sağlık durumunda değişiklik yok!
Kenan Işık'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilse de, haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. Bodrum'da görüntülenen ve Kenan Işık sanılan kişinin ise, ünlü sanatçıya çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı. Zaman zaman Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Memet Cengiz Işık'ı görenler, ünlü sanatçıdan ayırt edemeyip iyileştiğini düşünüyor. Alınan son haberlere göre, ne yazık ki usta sanatçının sağlık durumunda bir değişiklik yok.
Sağlık durumunda değişiklik yok! Kenan Işık'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilse de, haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. Bodrum'da görüntülenen ve Kenan Işık sanılan kişinin ise, ünlü sanatçıya çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı. Zaman zaman Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Memet Cengiz Işık'ı görenler, ünlü sanatçıdan ayırt edemeyip iyileştiğini düşünüyor. Alınan son haberlere göre, ne yazık ki usta sanatçının sağlık durumunda bir değişiklik yok.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >