Kınalı gelin: Meghan Markle

Meghan Markle.
Meghan Markle.

İngiltere Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle her yaptığıyla haberlere konu olmaya devam ediyor. En son geçtiğimiz günlerde gizlice ABD'ye giden ve baby shower partisi yapan Meghan bu defa eşi Prens Harry'le gittiği Fas ziyaretiyle ilgili gündemde. Düşes'in ziyaret sırasında ellerine kına yaptırması gündemdeki yerini aldı.

Gündemden düşmeyen eski yıldız Meghan Markle ve Kraliyet'in küçük oğlu Prens Harry ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Şu sıralar hamileliğinin son aylarına doğru giden Markle her gün yeni bir haberle gündeme geliyor. En son gizlice gittiği ABD'de baby shower partisine toplam 500 bin dolar harcamasıyla konuşan Düşes bu defa da Fas ziyaretiyle gündemde.

Elleri kınalı Meghan

İngiliz kraliyet ailesinden Sussex dükü ve düşesi Prens Harry ile Meghan Markle’ın, üç günlük Fas ziyaretine çıktı. Hamileliğinin son aylarında olmasına rağmen sürekli ziyaretlere katılan Meghan ülkenin geleneklerinden biri olan kına yaptırdı.

Meghan'ın kına yaptırdığı andan bir kare.
Meghan'ın kına yaptırdığı andan bir kare.

Meghan Markle özellikle karnını tuttuğu eline kına yaptırdı.
Meghan Markle özellikle karnını tuttuğu eline kına yaptırdı.

Düşes'in kınayı sürekli karnını tuttuğu eline sürmesi dikkat çekti. 34 yaşındaki Prens Harry’nin de, kendisinden üç yaş büyük eşi Meghan’dan gelen bir alışkanlıkla elini karnına götürerek poz vermesi, İngiliz basınında esprilerle karşılandı.


Düşes, sıklığıyla da ziyarete uyum sağladı.
Düşes, sıklığıyla da ziyarete uyum sağladı.

Saraydan taşınacak

Düşes Meghan geçtiğimiz günlerde babasına yazdığı mektupla gündeme gelmiş ve Kraliçe'den tepki almıştı. Babasıyla arası bozuk olan Markle, “Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğünegelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak.” ifadelerini kullanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >