Yazın vazgeçilmez meyvesi şeftalinin 6 faydası

Şeftalinin faydaları

Yaz aylarını daha sağlıklı ve dinç geçirme isteğinize karşılık olarak önerebileceğimiz meyvelerden biri de şeftali. Sizler için şeftalinin faydalarını derledik.

Tükettiğimiz besinlerin sağlığımıza ne kadar iyi geldiğini ve hangi yönden etkili olduğunu bilmek ister misiniz?

Sizler için besinlerin sağlıklı yanlarını araştırmaya devam ediyoruz. O halde bu hafta yakından bakacağımız besin, şeftali olsun.

Böbrek sağlığı için önemlidir

                                    
                                    
                                    Şeftali tüketimi, böbreklerinizde bulunan kum ve taşların dökülmesini sağlar. Bu amaçla şeftaliyi sıkça tüketebilirsiniz.
Böbrek sağlığı için önemlidir Şeftali tüketimi, böbreklerinizde bulunan kum ve taşların dökülmesini sağlar. Bu amaçla şeftaliyi sıkça tüketebilirsiniz.
Kabızlık sorununa iyi gelir

                                    
                                    
                                    Şeftalinin faydalarını paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer kabızlık sorununuz varsa şeftali tüketimi bu soruna büyük bir ilaçtır.
Kabızlık sorununa iyi gelir Şeftalinin faydalarını paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer kabızlık sorununuz varsa şeftali tüketimi bu soruna büyük bir ilaçtır.
Kanser hücrelerine dur diyebilirsiniz

                                    
                                    
                                    Çağımızın sık görülen hastalıklarından biri olan kansere karşı doğal yollardan korunmak mümkün. Şeftali tüketimi, kanser hücrelerinin çoğalımını engeller.
Kanser hücrelerine dur diyebilirsiniz Çağımızın sık görülen hastalıklarından biri olan kansere karşı doğal yollardan korunmak mümkün. Şeftali tüketimi, kanser hücrelerinin çoğalımını engeller.
Kolesterol dengede

                                    
                                    
                                    Yine sağlığımız için önemli bir nokta olan kolesterol, şeftali sayesinde dengede kalabilir. Şeftali içerdiği zengin lif değerleri ile kolesterolü dengede tutar.
Kolesterol dengede Yine sağlığımız için önemli bir nokta olan kolesterol, şeftali sayesinde dengede kalabilir. Şeftali içerdiği zengin lif değerleri ile kolesterolü dengede tutar.
Tokluk hissi verir

                                    
                                    
                                    Tokluk hissi almak ve aşırı kilo alımımı durdurmak istiyorum diyorsanız günde bir adet şeftali tüketebilirsiniz. Bu, sizin kilo vermenizi sağlayacaktır.
Tokluk hissi verir Tokluk hissi almak ve aşırı kilo alımımı durdurmak istiyorum diyorsanız günde bir adet şeftali tüketebilirsiniz. Bu, sizin kilo vermenizi sağlayacaktır.
Uykusuzluğa iyi gelir

                                    
                                    
                                    Eğer uyanık kalmanız gerekiyor ve siz bunu doğal yollardan sağlamak istiyorsanız, tercihiniz şeftali olabilir.
Uykusuzluğa iyi gelir Eğer uyanık kalmanız gerekiyor ve siz bunu doğal yollardan sağlamak istiyorsanız, tercihiniz şeftali olabilir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >