La Casa de Papel'de bir Türk: Nesrin Cavadzade

Nesrin Cevadzade, La Casa de Papel'de
Nesrin Cevadzade, La Casa de Papel'de

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin, Netflix dizisi La Casa de Papel'de oynayacağı yönündeki haberler menajeri tarafından onaylandı.

Son olarak Bizim Hikaye adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin, Netflix dizisi La Casa de Papel'de oynayacağı iddiaları netlik kazandı.

Cavadzade'nin menajeri,"Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler olumlu. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı" açıklamasıyla ünlü oyuncunun La Casa de Papel dizisinde oynayacağını doğruladı.

Nesrin Cavadzade
Nesrin Cavadzade

İstanbul karakterini mi canlandıracak?

La Casa de Papel
La Casa de Papel

Her ne kadar Cavadzade'nin İstanbul karakterini oynayacağı belirtilse de, menajeri bunun henüz kesin olmadığını dile getirdi. Ünlü oyuncunun menajeri, "Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı El Desentierro adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek..." açıklamasında bulundu.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade
Nesrin Cavadzade

30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğmuştur. 11 yaşında İstanbul'a taşınmıştır. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. 5 senede bitirdiği fakültede okurken beş kısa film çekmiş, filmleri aralarında Berlin Film Festivali'nin de bulunduğu çeşitli yurt içi ve yurt dışı festivallerde gösterilerek ödüller almıştır. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşabilmektedir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >