Meghan Markle bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı: Babalar günün kutlu olsun Harry

Sussex Düşesi Meghan Markle, Sussex Dükü Prens Harry ve çocukları  Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Sussex Düşesi Meghan Markle, Sussex Dükü Prens Harry ve çocukları Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

İngiliz Kraliyet ailesinin küçük oğlu Prens Harry geçtiğimiz Mayıs ayında oyuncu Meghan Markle ile dünyaevine girdi. Evlendikleri günden beri gündemden düşmeyen çift Kraliyet ailesinin en çok konuşulan ikilisi oldu. Geçtiğimiz ay anne olmanın heyecanını yaşayan, Archie ismini verdiği bebeğinin fotoğrafını da ilk kez paylaşan Meghan eşi Harry'nin babalar gününü kutladı. Düşes fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıp, ''Babalar Günü kutlu olsun. Sussex Dükünün ilk Babalar Günü için özel bir kutlama'' dedi.

Prens Harry Kraliyet kurallarının dışına çıktı ve Hollywood oyuncusu Meghan Markle ile evlendi. İngiliz Kraliyet ailesine ters düşen bir yapıya ve hayata sahip olan Meghan her gün farklı bir sorunla gündeme geldi.

İlk kez annelik heyecanı yaşayan ve Prens Harry ile birlikte saraydan taşınarak farklı bir evde yaşamaya başlayan Markle, bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı.

'Babalar günün kutlu olsun Harry'

Prens Harry ile evlenen ve ilk çocuğunu kucağına alan Meghan Markle eşinin babalar gününü kutladı. Özgürlüğüne düşkün ve kurallara uymayan bir yapıya sahip olan Markle bebeği ile halkı selamlamayarak sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Instagram üzerinden paylaşılan fotoğrafta ise bebeğin yüzünün çok net çekilmediği görülüyor. Düşes paylaştığı fotoğrafa,

''Babalar Günü kutlu olsun! Ve Sussex Dükünün ilk Babalar Günü için özel bir kutlama'' yazısını ekledi.

Yaşadıkları gerginlik hala gündemde

İngiltere'de her yıl 8 Haziran'da Trooping of the Colour adı verilen tören ile Kraliçe Elizabeth’in doğum günü kutlanıyor. Törene kraliyetin son üyesi Archie’nin doğumundan beri ortalarda görünmeyen Sussex Düşesi Meghan Markle ve Sussex Dükü Harry de katıldı. Ancak ikili arasındaki gerginlik kameralara yansıdı.

Dudak okuma uzmanları incelediği görüntülerde Prens Harry'nin 3 kez Sussex Düşesi Meghan'a, 'önüne dön ve ön cepheye bak' dediğini ifade etti. Bu anların görüntüsü ise sosyal medyadan yayınlandı. Gerginlik üstünden birkaç gün geçmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor.


Meghan Markle farklı

  • İngiliz Kraliyet ailesinin fertlerinden biri olan Kate Middleton, ideal bir Kraliyet üyesi olarak anılıyor. Kraliyet'e uygun tavırları, giyimi ve davranışlarıyla örnek olan Middleton geleceğin Kraliçe'si olarak görülüyor.
  • Ancak geçtiğimiz Mayıs ayında aileye dahil olan Meghan Markle ise Kraliyet'e uymayan yapısı ile dikkat çekiyor. Özgürlüğüne düşkün olan Meghan, birçok alanda kuralları ihlal ediyor.
  • Melez olan ve daha önce evlenip boşanmış olan Meghan Markle evliliğinden bu yana rahat tavırlarıyla eleştiri alıyor.
  • Her ne kadar eleştirilerin göbeğinde olsa da Kraliçe tarafından hoşgörü ile karşılan Düşes'in bu konumunda eşi Prens Harry'nın etkisi olduğu iddia ediliyor.
Meghan Markle, bebeğini halkın karşısına çıkarmamakta kararlı gözüküyor
Meghan Markle, bebeğini halkın karşısına çıkarmamakta kararlı gözüküyor

Geleceğin İngiltere Kraliçesi olarak görülen Kate Middleton
Geleceğin İngiltere Kraliçesi olarak görülen Kate Middleton

Meghan ve Prens Harry İngiltere'den de gitmeye hazırlanıyor

The Sunday Times'dan Tim Shipman ve Roya Nikkhah’ın belirttiğine göre, Meghan ile Harry çifti, bebeğin doğumundan kısa bir süre sonra uluslararası bir görev için başka bir yere gidebilir. Gazeteye;

''Şimdilik sadece konuşulma aşamasında; ama planları sahip oldukları yardım güçlerini Afrika gibi bir yerde kullanmak üzerine''açıklaması yapan kaynak, bunun2020’de gerçekleşebileceğini belirtti.

Meghan Markle ve Prens Harry bebeklerini basınla ile tanıştırdı
Meghan Markle ve Prens Harry bebeklerini basınla ile tanıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaşadığı gerginlik gündeme geldi

The Sun gazetesinin DonaldTrump'la röportajına dair haberinde, Trump'ın, eski oyuncu Markle'ın önceden kendisini "bölücü" ve "kadın düşmanı" olarak tanımladığının hatırlatılması üzerine "bundan haberinin olmadığını" söylediği ve Düşes için "Onun edepsiz olduğunu bilmiyordum"dediğini belirtti. ABD Başkanı Trump, İngiltere ziyareti öncesinde tahtın altıncı sıradaki varisi Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'a "edepsiz" demediğini iddia etti.

Trump, "Asla Meghan Markle'a edepsiz demedim. Yalan medya tarafından uydurulmuş ve yine hazırlıksız yakalandılar. CNN, New York Times ve diğerleri özür dileyecek mi? Şüpheliyim." ifadesini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >