Meghan Markle doğum sonrası ilk kez görüntülendi

Meghan Markle'ın yeni halini görenler, annesine benzediğine dair yorumlar yaptı.
Meghan Markle'ın yeni halini görenler, annesine benzediğine dair yorumlar yaptı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz ay ilk bebeğini dünyaya getirdi. Archie ismini verdiği, 3 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getiren Markle doğum sonrası ilk kez görüntülendi. Dün Kraliçe 2. Elizabeth’in 93. yaş kutlamalarında görüntülenen Düşes doğumdan sonra ilk resmi törenine katılmış oldu. Düşes Meghan'ın değişmiş ve kilo almış haliyse gözlerden kaçmayarak annesine benzetildi.

Eski oyuncu Meghan Markle, İngiliz Kraliyet ailesinin küçük oğlu Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını aldı. Kraliyet ailesine giren Meghan, geçtiğimiz mayıs ayında ilk bebeğini kucağına aldı. Gündemden düşmeyen ve Kraliyet'i gazetelerin manşetlerine taşıyan Markle doğumdan sonra ilk kez dün resmi bir törende görüntülendi.

Kraliçe Elizabeth'in 93. yaşı kutlandı

İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth için resmi doğum günü kutlaması yapıldı. 93 yaşındaki Kraliçe için geçit töreni düzenlendi. Tören kıtası yerini alıp resmi geçit düzenlerken 41 top atışı da gerçekleştirildi. 1400 askerin katıldığı kutlamalarda halk, Kraliçe'yi balkonda görmek için sarayın etrafında toplandı.

Kraliçe Elizabeth, tahtta en uzun süre kalan ingiliz hükümdarı ünvanına sahip
Kraliçe Elizabeth, tahtta en uzun süre kalan ingiliz hükümdarı ünvanına sahip

Meghan Markle doğumdan sonra ilk kez görüntülendi

Kraliyet ailesinin en yeni üyesi Archie isimli bebeği dünyaya getiren Meghan Markle da eşi Prens Harry ile birlikte törene katıldı.Meghan'ın halkı selamlarken parmağında bulunan yüzük dikkat çekti. Yüzüğü doğum hediyesi olarak Prens Harry'nın aldığı da gelen bilgiler arasında. Bebeğini kalabalıktan uzak tutan Markle'ın ne zaman resmi bir şekilde halkın karşısına çıkacağıysa merak konusu oldu.

Meghan Markle, bebeğini törene getirmedi
Meghan Markle, bebeğini törene getirmedi

Elizabeth nisan ayında doğmuş olmasına rağmen geçit töreni havaların daha güzel olduğu haziran ayında yapılıyor.

Kraliçe'ye saygı

1400 asker, 200 atlı ve 400 müzisyenin görevli olduğu kutlamaya Londra sokaklarına ellerinde bayraklarla dökülen binlerce kişi de katılarak Kraliçe’ye iyi dileklerini sundu.

Kraliyet ailesinin geleneksel balkon pozu.
Kraliyet ailesinin geleneksel balkon pozu.

İlk kez 1748'de, kasım ayında doğan Kral 2. George’un geçit töreni, hava muhalefeti nedeniyle haziran ayında yapılmış, zaman içinde kraliyet geleneği haline gelmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >