Meghan Markle, Kraliçe Elizabeth'in yolunda: Evde doğum yapacağım

Meghan Markle, eski bir yıldız.
Meghan Markle, eski bir yıldız.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, nisan ayının sonlarına doğru doğum yapacak. İlk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Markle, tüm dünyanın gözetimi altında. Düşes doğumla alakalı ise radikal kararlar almaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre Sussex Düşesi, evde doğum yapacak.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Tüm dünyanın takip ettiği çift Instagram hesabı açarak en kısa sürede 2 milyondan fazla takipçiye ulaşıp rekor kırmıştı. Düşes ilk çocuğunu kucağına almak için şu sıralar doğumuna hazırlanıyor.

Meghan Markle, Kraliyet kurallarına uyum sağlayamıyor.
Meghan Markle, Kraliyet kurallarına uyum sağlayamıyor.

Evde mi doğum yapacak?

Meghan Markle’ın, bebeğini, tıpkı Kraliçe Elizabeth gibi evde doğum yöntemiyle dünyaya getireceği iddia edildi. İlk çocuğunu dünyaya getirmek için gün sayan Markle’ın seçeceği doğum yöntemi İngiliz basınının gündeminde. İngiliz basınında, 37 yaşındaki Sussex Düşesi’nin tıpkı Kraliçe Elizabeth gibi ebe yardımıyla Berkshire’daki evinde doğum yapacağı yazıldı.

Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.
Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.

Kraliçe'de evde doğum yapmıştı

Kendisi de büyükanne ve büyükbabasının Mayfair’deki evinde doğan Kraliçe Elizabeth, dört çocuğunu da Buckingham Sarayı’nda ve Clarence Evi’nde dünyaya getirmişti. Kraliyet ailesine yakın kaynaklar Meghan Markle’ın evde doğum yapmak istediğini, ancak 35 yaş üstü doğumlarda prematüre riski, epidural ya da sezaryen gerekliliği ihtimalleri nedeniyle hastane seçeneğini de dışarıda bırakmadığını belirtti.

Kraliçe Elizabeth.
Kraliçe Elizabeth.

Her gün yoga yapıyor

Daily Mail’e konuşan Düşes’in Amerikalı bir arkadaşı, Markle’ın her gün düzenli olarak yoga yaptığını, böylelikle doğuma hazırlandığını, sağlığı yerinde olduğu için evde doğumun güvenli olacağını söyledi. Bir süre önce Markle’ın, doğum hazırlığında ve doğum esnasında kendisine destek olması için bir doula (doğum koçu) ile anlaştığı iddia edilmişti. Böylece Markle’ın, saray geleneğini yıkarak, kraliyet içinde bir doula ile doğuma girecek olan ilk kişi olacağı konuşulmuştu.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >