Meghan Markle'dan ailesine büyük 'vefasızlık'

Meghan Markle mayıs başı gibi doğum yapacak.
Meghan Markle mayıs başı gibi doğum yapacak.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle evlendiği günden beri ailesi ve özellikle babası ile ilgili konularda gündeme geliyor. Bir takım sorunlar yaşayan Markle bu sefer başka bir suçlama ile karşı karşıya kaldı. Ünlü televizyoncu ve gazeteci Piers Morgan, ''Meghan ailesini bozulmuş patates gibi bir kenara attı'' diyerek ilginç sözler sarf etti.

İngiliz Kraliyet ailesinin küçük oğlu Prens Harry ile evlendiği günden beri gündemden düşmeyen Meghan Markle 8 aylık hamile. İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Markle ailesi ile ilgili sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Babasıyla büyük sorunlar yaşayan Düşes için televizyoncu ve gazeteci Piers Morgan ailesine vefasızlık yaptığını iddia etti.

'Çöpe attı'

"Düğününe ailesinden sadece bir tek kişi, annesi katıldı. Ailesini bozulmuş patates gibi bir kenara attı" bu sözler, ünlü televizyoncu ve gazeteci Piers Morgan tarafından söylendi.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.

George Clooney'in sözlerine cevap verdi

Morgan, bugüne kadar eşine çok az rastlanan bu ağır eleştiriyi, ünlü aktör George Clooney'in Meghan Markle hakkında söylediklerine yanıt olarak yaptı. George Cloonel, Markle hakkında olumsuz haberler yapan, Düşes'i eleştiren bazı internet siteleri ve gazeteler hakkında "Meghan Markle'ı kötülemeye çalışıyorlar" diyerek onu Prenses Diana'ya benzetmişti.

George Clooney.
George Clooney.

George Clooney "Tıpkı Diana gibi kovalanıyor, takip ediliyor. Tarih kendini tekrar ediyor" demişti. Markle'ı bir tür "ava" benzeten Clooney, yine Prenses Diana'ya gönderme yaparak "Nasıl bittiğini gördük, bunu görmenin ne kadar korkunç olduğunu bize anlatamam" diyerek Markle'ın basın tarafından bilinçli şekilde kötülendiğini ifade etmişti.

Prens Haryy ve Düseş.
Prens Haryy ve Düseş.

Diana ile basının ilişkisinden çok farklı

Piers Morgan, Markle'ın basınla ilişkisinin ise Prenses Diana'dan çok farklı olduğunun da altını çizdi. Markle'ın kendi tanıtımı için basını kullandığını belirterek "Aynı basının bazen sizi eleştirebileceğini de" belirtti.

Morgan yazısında Markle'ı
Morgan yazısında Markle'ı

Markle ile Prenses Diana arasında hiçbir benzerlik olmadığını da "Meghan, Prens Harry ile tanıştığında 19 yaşında kırılgan bir genç kız değildi. 35 yaşında, boşanmış ve başarılı bir oyuncuydu. Ne yaptığını da kesinlikle biliyordu'' dedi.

Prenses Diana.
Prenses Diana.

Piers Morgan, Meghan Markle ile Prenses Diana arasında hiçbir benzerlik olmadığını vurgulayarak "Diana gezegenin en parlak yıldızıydı. Meghan ise şu an Kensington Sarayı'nda yaşayanlar arasında ilk üçe girmiyor" diye yazdı.

Meghan Markle gündemden düşmüyor.
Meghan Markle gündemden düşmüyor.

Düğüne çağrılmamış

Morgan yazısında, Prens Harry'nin düğününe uzun yıllardır çok yakın olduğu,birçok şeyi paylaştığı üç arkadaşını da Markle'ın baskısıyla çağırmadığını da belirtti.

Piers Morgan'ın bu görüşleri, Meghan Markle'ın hayranları tarafından "taraflı" bulundu ve eleştiri yağmuruna tutuldu.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >