Meghan Markle'dan 'İngilizleri' kızdıracak hamle

Meghan Markle ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.
Meghan Markle ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle doğum iznine ayrılmış olmasına rağmen her gün yeni bir haberle karşımıza çıkıyor. İlk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan ve geçtiğimiz hafta Baby shower partisi için ABD'ye giden Markle 2,8 milyon liraya mal olan kutlamanın yenisini yapmaya hazırlanıyor.

7 aylık hamile olan ve ilk çocuğunu kucağına almak için hazırlık yapan Meghan Markle gizli baby shower partisi yaptı. Gizlice ABD'ye uçan Meghan Markle, yakın dostu Jessica Mulroney ile Soho’daki Ladurée adlı Fransız restoranında buluştu. Adı açıklanmayan bir kaynak, Markle’ın daha sonra, 15 kişiden oluşan arkadaş grubuyla birlikte Fransız restoranına yakın bir otelde bebek kutlaması yaptığını aktardı. Bu beş günlük seyahatin ise 500 bin dolarlıklık olduğu gelen haber arasındaydı.

Yeni bir kutlama daha

İngiliz Daily Mail gazetesi, Sussex Düşesi Meghan Markle'ın New York'ta 2,8 milyon liraya mal olan baby shower partisinin ardından eleştirilere rağmen yeni bir parti hazırlığında olduğunu yazdı. Bir önceki partiye göre maliyetin daha düşük olacağı etkinliğin bu kez Buckingham Sarayı'nda düzenlenmesi bekleniyor.

Bu kez Meghan Markle'ın annesi Doria Ragland'ın da partiye katılacağı ifade edildi.

Reuters.
Reuters.

Çalışanlardan şok iddia

Kensington Sarayı'ndan ayrılıp Windsor Şatosu'ndaki Fogmore Evi'ne taşınmaya karar veren, karnı burnunda hamile olan Markle'ın sinirleri iyice gerildi. Çalışanları, Düşes'in "havlar gibi" bağırarak, sinirli bir şekilde emirler yağdırdığını iddia etti.

Baby Shower için eski dostlarıyla buluşmaya gittiği New York'tan bile telefonla kendilerine emirler yağdırdığını ileri süren çalışanlar "Hiç durdurak bilmiyor, dinlenmiyor. Yeni ev için gerçekleştirilmesi gereken uzun bir liste var ve Meghan Markle nerede olursa olsun, evinin yerleşimiyle yakından ilgileniyor" diye anlattı.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >