Meghan Markle'ın hayatı belgesel oldu: Eski eşinden neden ayrıldığı da yer aldı

Eski oyuncu Meghan Markle.
Eski oyuncu Meghan Markle.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın hayatı belgesel oldu. Prens Harry ile tanışmadan önceki hayatınında anlatıldığı belgeselde Meghan'ın ilk eşinden neden ayrıldığına dair detaylarda yer alıyor. İngiliz basını tarafından sürekli gündeme getirilen Markle'ın ilk eşinden neden ayrıldığı ise oldukça merak ediliyordu.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle geçtiğimiz günler ilk bebeğini kucağına aldı. Şu sıralar annelik heyecanı yaşayan Meghan, eşi Prens Harry ile birlikte bebeklerini basınla tanıştırdı. Kraliyet kurallarını tanımayan Düşes'in hayatı ise belgesel olarak ekrana geldi.

İlk eşi ile ilgili bilgiler de var

Meghan Markle hakkında hazırlanan belgesel, İngiltere kraliyet ailesinin gözde Düşes’inin Prens Harry ile tanışmadan önceki hayatına dair detaylar içeriyor. Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood adlı belgesel, 37 yaşındaki eski oyuncu, şimdiki Sussex Düşesi’nin eski eşinden ayrılma sebebini de ortaya koydu.

Meghan Markle ve ilk eşi.
Meghan Markle ve ilk eşi.

Ayrılma sebebi oyunculuk

Geçen hafta sonu ABD’deki Chanel 5’te yayınlanan belgeselde konuşan gazeteci Ashley Pierson, Meghan Markle’ın oyunculuk kariyerinin, eski eşiyle ayrılmasına yol açtığını iddia etti. Pierson, ''İki yıl evli kaldılar. Evlenir evlenmez Meghan, Suits dizisine başladı. Dolayısıyla o Kanada’nın Toronto şehrindeyken eşi Los Angeles’taydı. İlişkileri yürümedi'' dedi.

İsmin akıbeti öğrenildi

Meghan Markle ve Prens Harry, 6 Mayıs Pazartesi günü dünyaya gelen bebeklerine Archie Harrison Mountbatten-Windsor adını verdi. Archieisminin, Yeni Zelandalı bir çocuktan ilhamla seçildiği iddia edildi.

Ekim ayında Yeni Zelanda’ya eşiyle birlikte resmi ziyarette bulunan Prens Harry, Auckland’de Archie adında bir gençle tanıştı. Archie ve ailesi, ziyaret esnasında kalabalığın arasından sıyrılarak Sussex Dükü’ne Küçük Taşlar adlı bir kitap hediye etti.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >