Merve'den Hande'yi kızdıracak hareket! Boşanmasına rağmen vazgeçmedi

Hande
Hande

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan, Hande Erçel'i kızdıracak hareket! Murat Dalkılıç'tan boşanmasına rağmen, vazgeçmedi

Ünlü popçu Murat Dalkılıç'tan boşanan başarılı oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda kendi ruj markasını çıkardı.

Hediyesini hala saklıyor
Genç oyuncu Merve Boluğur'un, eski eşi Murat Dalkılıç'ın düğünde kendisine hediye ettiği bileziği kolundan çıkarmaması, dikkatleri üzerine topladı.
Hediyesini hala saklıyor Genç oyuncu Merve Boluğur'un, eski eşi Murat Dalkılıç'ın düğünde kendisine hediye ettiği bileziği kolundan çıkarmaması, dikkatleri üzerine topladı.
O bileziğe kıyamadı!
Merve Boluğur, eski eşinin düğünde hediye ettiği pırlanta bileziği kolundan hala çıkarmadı. Boluğur, reklam filmlerinde bile kolundan çıkarmadığı 80 bin lira değerindeki bileziğin uğur getirdiğine inanıyor.
O bileziğe kıyamadı! Merve Boluğur, eski eşinin düğünde hediye ettiği pırlanta bileziği kolundan hala çıkarmadı. Boluğur, reklam filmlerinde bile kolundan çıkarmadığı 80 bin lira değerindeki bileziğin uğur getirdiğine inanıyor.
Hande çok kızacak!
Murat Dalkılıç'ın, Aralık'tan beri birlikte olduğu Hande Erçel'in ise bu durumdan haberi yok. Boşandıktan sonra Etiler'de aylığı 5 bin liralık daire kiralayan ve ruj markası çıkaran 30 yaşındaki oyuncu, rujlarının satışlarını artırmak için her yolu deniyor.
Hande çok kızacak! Murat Dalkılıç'ın, Aralık'tan beri birlikte olduğu Hande Erçel'in ise bu durumdan haberi yok. Boşandıktan sonra Etiler'de aylığı 5 bin liralık daire kiralayan ve ruj markası çıkaran 30 yaşındaki oyuncu, rujlarının satışlarını artırmak için her yolu deniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >