MFÖ konseri iptal edildi

MFÖ Yeni Zelanda saldırısı sonrası konserini iptal etti.
MFÖ Yeni Zelanda saldırısı sonrası konserini iptal etti.

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki iki camiye, cuma namazı sırasında silahlı terör saldırısı düzenlendi. 49 kişinin şehit olduğu saldırıya karşı tepkiler büyüyor. Bu tepkilerden biri de MFÖ grubundan geldi. Grubun Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi'nde 19 Mart'ta vereceği konser, Yeni Zelanda'daki terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Yeni Zelanda korkunç bir terör saldırısına maruz kaldı. Cuma günü camide 50 kişi şehit edildi. Teröristin ortaya çıkan manifestosunda Türklere dair bilgilerde vardı. Bu saldırıya karşı ülkemizde tepkiler giderek büyüyor.

Bu tepkilerden biri olarak,Türk müziğinin efsane grubu Mazhar Fuat Özkan'dan geldi. Grup vereceği konseri ertelediğini açıkladı.

Konser ertelendi

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre, 19 Mart'ta Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan MFÖ konseri, Yeni Zelanda'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Ünlü türkücü Alişan TRT Müzik kanalında yapacağı programı saldırı nedeniyle erteleyen bir diğer isim oldu. Türkücü bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sokağa çıktık

Yeni Zelanda saldırısında Türkler ve Ayasofya ile ilgili teröristin ortaya çıkan manifestosu ortaya çıktı. Biz de bunun ardından GZT olarak sokağa çıktık ve 'Ayasofya ibadete açılmalı mı?' diye sorduk. Videoyu aşağıya bırakıyoruz.

Yandım Yandım şarkısının hikayesini anlatmıştı

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson Yandım şarkısının nasıl yazdığını anlattı.

"Yandım Yandım kısmını Medine’de yazdım. Yandım’ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün ‘Ah ki ne yandım’ yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz." dedi.

MFÖ hayranlarıyla olan buluşmasında, MFÖ,
MFÖ hayranlarıyla olan buluşmasında, MFÖ,
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >