Milyonlarca hayranları var: Eğer sinema sanatçısı olmasalardı meslekleri ne olurdu?

Milyonlarca hayranları var: Eğer sinema sanatçısı olmasalardı meslekleri ne olurdu?
Milyonlarca hayranları var: Eğer sinema sanatçısı olmasalardı meslekleri ne olurdu?

Doktor bir Cüneyt Arkın mı yoksa oyuncu Cüneyt Arkın mı? Ya da Filiz Akın'ı bir arkeolog olarak düşünebilir miydiniz?

Sinemanın en tanınmış, milyonlarca hayranı olan isimleri sinema oyuncusu olmasa kariyerlerini hangi meslek ile sürdürürlerdi hiç düşündünüz mü?

Biz düşündük ve bu içeriğimizde beyaz perdenin tanınmış bazı isimlerinin eğer oyuncu olmasalardı mesleklerinin ne olacağını derledik.

Doktor bir Cüneyt Arkın mı yoksa oyuncu Cüneyt Arkın mı? Ya da Filiz Akın'ı bir arkeolog olarak düşünebilir miydiniz?

Şener Şen

                                    
                                    
                                    Sinemaya figüranlık ile başlayan Şen, öyle görüyoruz ki sinemada istediği başarıyı elde edemeseydi dublaj sanatçısı ve tiyatro oyuncusu olarak kariyerine devam edecekti.
Şener Şen Sinemaya figüranlık ile başlayan Şen, öyle görüyoruz ki sinemada istediği başarıyı elde edemeseydi dublaj sanatçısı ve tiyatro oyuncusu olarak kariyerine devam edecekti.
Filiz Akın

                                    
                                    
                                    Akın, arkadaşını dinlemeyip o yarışmaya girmeseydi eğer ya mezun olduğu bölüm olan Arkeologluğu yapacaktı ya da hayalinin peşinden gidip yurt dışında mimarlık okuyacaktı ve mimar olacaktı.
Filiz Akın Akın, arkadaşını dinlemeyip o yarışmaya girmeseydi eğer ya mezun olduğu bölüm olan Arkeologluğu yapacaktı ya da hayalinin peşinden gidip yurt dışında mimarlık okuyacaktı ve mimar olacaktı.
Cüneyt Arkın

                                    
                                    
                                    Cüneyt Arkın için çok da düşünmeye gerek yok diye düşünüyoruz. Zira sanatçı hali hazırda bir doktor. Bu sebeple yapacağı iş de asıl mesleği olan doktorluk olacaktı.
Cüneyt Arkın Cüneyt Arkın için çok da düşünmeye gerek yok diye düşünüyoruz. Zira sanatçı hali hazırda bir doktor. Bu sebeple yapacağı iş de asıl mesleği olan doktorluk olacaktı.
Necla Nazır

                                    
                                    
                                    Necla Nazır, o yarışmaya katılıp 1. olmasaydı muhtemelen başvurduğu dönemde yaptığı fabrika işine devam edecek ve ileride bu işinden emekli olacaktı.
Necla Nazır Necla Nazır, o yarışmaya katılıp 1. olmasaydı muhtemelen başvurduğu dönemde yaptığı fabrika işine devam edecek ve ileride bu işinden emekli olacaktı.
Metin Akpınar

                                    
                                    
                                    İstanbul Üniversitesi Hukuk ve Edebiyat fakültelerinden eş zamanlı olarak mezun olan Akpınar, eğer oyunculuğa olan yeteneğine yön vermemiş olsaydı muhakkak bir hukukçu ya da edebiyatçı olacaktı. Veyahut her ikisini de bir arada yürütecekti.
Metin Akpınar İstanbul Üniversitesi Hukuk ve Edebiyat fakültelerinden eş zamanlı olarak mezun olan Akpınar, eğer oyunculuğa olan yeteneğine yön vermemiş olsaydı muhakkak bir hukukçu ya da edebiyatçı olacaktı. Veyahut her ikisini de bir arada yürütecekti.
Gülşen Bubikoğlu

                                    
                                    
                                    Eğer Bubikoğlu o yarışmaya katılıp 2. gelmemiş olsaydı, muhtemelen eğitimini aldığı dansçılık vb. alanlar ile ilgilenecekti. Ve belki de foto-roman oyunculuğu ile devam edecekti.
Gülşen Bubikoğlu Eğer Bubikoğlu o yarışmaya katılıp 2. gelmemiş olsaydı, muhtemelen eğitimini aldığı dansçılık vb. alanlar ile ilgilenecekti. Ve belki de foto-roman oyunculuğu ile devam edecekti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >