Müşterilerini dünyanın en anlamlı hediyesiyle uğurlayan restoran: Traveler

Restoran
Restoran

Sizi, evinize dünyanın belki de en anlamlı hediyesiyle uğurlayan bir restoranı ziyarete götürüyoruz. Hazırsanız, buyurun gidelim!

Restoranlardan ne beklersiniz? İşte bu soru, haberimizin en can alıcı noktası aslında... Lezzetli yemekler, hijyen, konfor ve dahası... Traveler, 1970 yılında ABD’nin Connecticut eyaletinde Union’da kapılarını açmış bir restoran; taleplerinizin ne kadarını karşılar bilinmez, mekan alışık olunandan çok farklı... Restoran lezzetli yemeklerin yanı sıra, sizi küçük sürprizlerle evinize uğurluyor. Kulağa inanılmaz geliyor, değil mi? Siz de haklısınız; inanılmaz olsa da, bu bir gerçek...

Traveler'ın hikayesi, sahibinin büyük bir kitap aşığı olmasıyla başlıyor ve onu diğer restoranlardan ayıran fark, yine sahibinin yaratıcı zekası...

1993 yılında restoran sahipleri değiştiyse de, gelenek bozulmadan devam etti. Haftada yaklaşık 2 bin kitap hediye ettiklerini söyleyen mekan sahibi, kişi başına 3 kitap verdiklerini de belirtiyor. Toplamda yaklaşık 2,5 milyon kitap verdiklerini anlatan mekan sahibi, bu durumun işlerini de olumlu yönde etkilediğini söylüyor. Bu sevimli restoranın raflarında, yaklaşık 9 bin kitap bulunuyor. Detaylı bilgi için Facebook adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gelin; birlikte bu sevimli restoranı ziyaret edelim!

Sımsıcak bir hikaye sizi bekliyor!

                                    1970 yılında, ABD’nin Connecticut eyaletinde Union’da kapılarını açan Traveler'ın hikayesi de kendi kadar sevimli.
Sımsıcak bir hikaye sizi bekliyor! 1970 yılında, ABD’nin Connecticut eyaletinde Union’da kapılarını açan Traveler'ın hikayesi de kendi kadar sevimli.
Kitap aşkıyla başlayan yolculuk...

                                    Mekanın sahibi, tam bir kitap aşığı... Kitaplara olan hayranlığıyla bilinen restoran sahibi, gelen her müşterisine bir kitap hediye etme kararı alır ve hikaye böyle başlar.
Kitap aşkıyla başlayan yolculuk... Mekanın sahibi, tam bir kitap aşığı... Kitaplara olan hayranlığıyla bilinen restoran sahibi, gelen her müşterisine bir kitap hediye etme kararı alır ve hikaye böyle başlar.
Restorandan sürprizli uğurlama

                                    1993 yılında restoranın sahipleri değişse de, gelenek değişmez; gelen müşteriler evlerine birer kitap hediyesiyle uğurlanır.
Restorandan sürprizli uğurlama 1993 yılında restoranın sahipleri değişse de, gelenek değişmez; gelen müşteriler evlerine birer kitap hediyesiyle uğurlanır.
Haftada 2 bin kitap!

                                    ''Haftada 1000-2000 arası kitap hediye ediyoruz. Müşteri başına verilen kitap sayısını 3’e çıkardık'' diyor Traveler’ın sahibi...
Haftada 2 bin kitap! ''Haftada 1000-2000 arası kitap hediye ediyoruz. Müşteri başına verilen kitap sayısını 3’e çıkardık'' diyor Traveler’ın sahibi...
2,5 milyon hediye kitap!

                                    Restoranı devralan kişiler, toplamda yaklaşık 2,5 milyon kitap hediye ettiklerini söylüyor.
2,5 milyon hediye kitap! Restoranı devralan kişiler, toplamda yaklaşık 2,5 milyon kitap hediye ettiklerini söylüyor.
Müşteriler memnun!

                                    Yalnızca verdiği hediyelerle değil, yemeklerinin lezzetiyle de konuklarını ağırlayan restoran müşterileri durumdan oldukça memnun.
Müşteriler memnun! Yalnızca verdiği hediyelerle değil, yemeklerinin lezzetiyle de konuklarını ağırlayan restoran müşterileri durumdan oldukça memnun.
Darısı başımıza...

                                    Bu sevimli mekanda tasarlanan efsane projenin, çok yakında Türkiye'de de gerçekleştirilmesi dileğiyle...
Darısı başımıza... Bu sevimli mekanda tasarlanan efsane projenin, çok yakında Türkiye'de de gerçekleştirilmesi dileğiyle...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >