Necati Şaşmaz hüsrana uğradı: Dizisi ile ilgili şok karar

Nöbet dizisi ekrana veda ediyor.
Nöbet dizisi ekrana veda ediyor.

Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği Nöbet dizisi ile ilgili üzücü haber geldi. Dizi 5 bölüm yayınlanmasına rağmen istediği reyting başarısına ulaşamadı. İddialı başlayan dizi önümüzdeki günlerde final bölümüyle ekranlarda olacak.

Pazar günleri, FOX TV'nin başarılı yapımlarından olan ve başrollerinde Berk Oktay gibi oyuncuların yer aldığı savaşçı dizisiyle rakip olan 'Nöbet' reyting savaşını kaybetti. Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği ve askerlerin hayatlarını konu alan dizi ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

Kadrosu ile dikkat çekti

Pana Film'in patronu Necati Şaşmaz'ın Show TV için çektiği Nöbet dizisi için final kararı alındı. Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre; geçen pazar 5. bölümüyle seyirciyle buluşan dizi, Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık ve İbrahim Kendirci'den oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyordu.

Ancak; Savaşçı, Elimi Bırakma, Kardeş Çocukları ve Survivor gibi güçlü yapımlara reytinglerde beklentiyi karşılayamayan projenin 8. bölümü itibarıyla ekrana veda etmesine karar verildi. Antalya Elmalı'da çekilen dizi filme Genelkurmay da lojistik destek veriyordu.

Nöbet dizisinden bir kare.
Nöbet dizisinden bir kare.

Eşinden boşanacağı iddiaları ile gündeme gelmişti

Necati Şaşmaz ve 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz boşanıyor. Ünlü oyuncun avukatı yaptığı açıklamada:

''Müvekkilim tüm çabalara rağmen evliliğini kurtaramamıştır. Bugün itibariyle ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan Şaşmaz aleyhine boşanma davası açmıştır'' demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >