Neler izledik: 2018 yılının en çok aratılan 7 dizisi

Avlu, en çok aratılan diziler listesinde son sırada yer alıyor

İnternet paylaşımları bizler hakkında kesin olmasa da belirli çıkarımlar sunar. Google aramaları da bunlardan biridir. Google üzerinden yaptığımız bu aramalar, en çok ne yaptığımız sorusuna da yanıt verir. Bu sorulardan biri de, 2018 yılının en çok aratılan dizileri. Sizce en çok hangi dizileri izledik?

2018'i geride bırakıyoruz. Bu süreçte hayatımızın noktalarına değinen birçok nokta bulunuyor. Kuşkusuz ki bunlardan biri de, en büyük hobilerimizden biri haline gelen dizilerimiz.

Peki bizler geride bıraktığımız 2018 yılı içerisinde hangi dizilere ilgi gösterdik? Bu soruya da yanıt çıktı. İşte Google aramalarına göre, 2018'de en çok arattığımız 7 dizi.

Sen Anlat Karadeniz
Şiddet sahneleriyle büyük tepki toplayan, bu yılki Altın Kelebek'te 'En İyi Senaryo' ve 'En İyi Dizi Çifti' ödüllerini alan yapım, Google üzerinden de en çok aratılan dizi oldu. Bu kadar tepkiye rağmen bu ilgi nasıl oluyor diyor olabilirsiniz. Yanıtını biz de bulamadık. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin çilekeş karakterini İrem Helvacıoğlu canlandırıyor.
Sen Anlat Karadeniz Şiddet sahneleriyle büyük tepki toplayan, bu yılki Altın Kelebek'te 'En İyi Senaryo' ve 'En İyi Dizi Çifti' ödüllerini alan yapım, Google üzerinden de en çok aratılan dizi oldu. Bu kadar tepkiye rağmen bu ilgi nasıl oluyor diyor olabilirsiniz. Yanıtını biz de bulamadık. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin çilekeş karakterini İrem Helvacıoğlu canlandırıyor.
Çukur
Vartolu, Yamaç, Sultan Ana ve daha fazlası... Her karakteri ve söylemi olay olan, çatışma ve şiddet sahneleri sebebiyle özellikle lise çağındaki gençlere kötü örnek olduğu belirtilen, amblemi her mahallede, her t-shirt üzerinde görülen bir fenomen oldu Çukur. Yıl boyunca Google aramalarda 2. sıraya yerleşen dizi, Altın Kelebek'e damgasını vurdu. En İyi Dizi ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini alan yapım için  her şeyi söylemek mümkün.
Çukur Vartolu, Yamaç, Sultan Ana ve daha fazlası... Her karakteri ve söylemi olay olan, çatışma ve şiddet sahneleri sebebiyle özellikle lise çağındaki gençlere kötü örnek olduğu belirtilen, amblemi her mahallede, her t-shirt üzerinde görülen bir fenomen oldu Çukur. Yıl boyunca Google aramalarda 2. sıraya yerleşen dizi, Altın Kelebek'e damgasını vurdu. En İyi Dizi ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini alan yapım için her şeyi söylemek mümkün.
Ufak Tefek Cinayetler
Bu sezon düşen reytingleri sebebiyle erken final yapma kararı alarak, dün akşam ekrana veda Ufak Tefek Cinayetler, kim öldü kim kaldı kim katil sorularını sordura sordura aramalarda kendisini üçüncü sıraya yerleştirmiş oldu.
Ufak Tefek Cinayetler Bu sezon düşen reytingleri sebebiyle erken final yapma kararı alarak, dün akşam ekrana veda Ufak Tefek Cinayetler, kim öldü kim kaldı kim katil sorularını sordura sordura aramalarda kendisini üçüncü sıraya yerleştirmiş oldu.
Bir Zamanlar Çukurova
ATV'nin yeni sezona damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova, kuşkusuz ki yeni sezonun da en çok iş yapan yapımı oldu. Dönem dizisi olarak ekranda arz-ı endam eden proje, Google aramalar listesinde dördüncü sırada yer alıyor.
Bir Zamanlar Çukurova ATV'nin yeni sezona damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova, kuşkusuz ki yeni sezonun da en çok iş yapan yapımı oldu. Dönem dizisi olarak ekranda arz-ı endam eden proje, Google aramalar listesinde dördüncü sırada yer alıyor.
Erkenci Kuş
Kiralık Aşk'ın yeni versiyonu olarak kabul edilen ve romantik-komedi dalında Altın Kelebek ödülleri alan yapım, Google aramalar listesinde beşinci sırada yer alıyor.
Erkenci Kuş Kiralık Aşk'ın yeni versiyonu olarak kabul edilen ve romantik-komedi dalında Altın Kelebek ödülleri alan yapım, Google aramalar listesinde beşinci sırada yer alıyor.
Jet Sosyete
Düşük reytingleri sebebiyle ikinci sezonunda kanalını değiştiren, ekranın az sayıdaki komedi işlerinden Jet Sosyete, Avrupa Yakası ile kıyaslanmaya devam etse de Google üzerinde aratılmaya devam ediyor. Listede altıncı sırada.
Jet Sosyete Düşük reytingleri sebebiyle ikinci sezonunda kanalını değiştiren, ekranın az sayıdaki komedi işlerinden Jet Sosyete, Avrupa Yakası ile kıyaslanmaya devam etse de Google üzerinde aratılmaya devam ediyor. Listede altıncı sırada.
Avlu
Demet Evgar'ın izleyenleri gözyaşlarına boğan performanslarıyla dikkati çektiği Avlu, Altın Kelebek'ten eli boş dönmüştü. Bu durum tartışılıyor. Dizi, Google aramalar listesinde yedinci sırada yer alıyor.
Avlu Demet Evgar'ın izleyenleri gözyaşlarına boğan performanslarıyla dikkati çektiği Avlu, Altın Kelebek'ten eli boş dönmüştü. Bu durum tartışılıyor. Dizi, Google aramalar listesinde yedinci sırada yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >