Neslihan Atagül: Vicdanımla yüzleşiyorum

Neslihan Atagül'ün, dergi için verdiği pozlardan bir kare.
Neslihan Atagül'ün, dergi için verdiği pozlardan bir kare.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, şu sıralar ekranlardan uzak duruyor. Ancak, oynadığı reklam filmleri ile adından söz ettirmeyi başaran oyuncu kendisiyle ilgili sorulan sorulara cevap vererek, ''Hep vicdanıma soru sorar ve kendimle yüzleşirdim'' dedi.

Kadir Doğulu ile geçtiğimiz yıl evlenen ve Burak Özçivit ile oynadığı Kara Sevda dizisi ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Neslihan Atagül, dizileriyle olduğu kadar çektiği reklam filmleri de beğeni topluyor. Atagül, bir derginin kapak çekimi için kameralar karşısına geçti ve kendisi ile ilgili sorulara cevap verdi.

Kendini keşfediyor

Kendini keşfettiğini söyleyen Atagül,

“İç yolculuğumda olmak beni çok heyecanlandırıyor. Son zamanlarda derinlere daldım ve hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum. Zaten çok düşünür, hep vicdanıma soru sorar ve kendimle yüzleşirdim. Şimdi Neslihan’a karşı daha acımasız yaklaşıyor, ‘Otur bakalım anlat ne yapıyorsun?’ diyorum. Bu aşamada cesaret çok önemli” ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül'ün, dergi için verdiği pozlardan bir kare.
Neslihan Atagül'ün, dergi için verdiği pozlardan bir kare.

En büyük heyecanı oyunculuk

En büyük heyecanının oyunculuk olduğunu belirten Atagül şöyle konuştu:

“Bir karakteri çok iyi canlandırmak için ona hak vermem gerekiyor. Hak vermezsem hiçbir şey yapamam. Karaktere inanmam lazım ki o rolü iyi yorumlayabileyim. Birine hayat verirken yok oluşu yaşıyorum.Bu planlanmadan gelen bir duygu... Benliğin aradan çıkması ve sadece o olma hali. Neslihan aradan çekiliyor ve sadece bedenini kullanıyor'' dedi.

'Takdir edilmek güzel'

"İşte aradan çekildiğimde ve yok olduğumda hissettiklerim tarife sığmaz şeyler. Ve tam da bu tarifsiz duygular için oyunculuk yapıyorum.Takdir edilmek, beğenilmek ve seyircinin canlandırdığım karakterleri unutmaması çok güzel. Gece başımı yastığa koyduğumda ‘Oh’ demek muazzam bir duygu” şeklinde konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >