Netflix yapımı Star Wars serisinden üzücü haber geldi

Netflix, Star Wars serisinin son halkasında rol alacak ilk isim olarak başarılı oyuncu Oscar Isaac'i açıkladı.
Netflix, Star Wars serisinin son halkasında rol alacak ilk isim olarak başarılı oyuncu Oscar Isaac'i açıkladı.

Yaklaşık dokuz ay sonra izleyeceğimiz Star Wars efsanesinin yeni üçlemesinin son halkası Star Wars: Episode IX’te Poe Dameron rolünü canlandıran Oscar Isaac, yeni filmle Star Wars evrenindeki Skywalker efsanesinin de sona ereceğini açıkladı.

Netflix tarafından 2019'un sonlarına doğru yayınlanması planlanan yeni Star Wars serisinin son filminde Poe Dameron rolünü canlandıran başarılı oyuncu Oscar Isaac rolü ve Star Wars'un geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Star Wars: Episode IX’te Poe Dameron rolünü canlandıran Oscar Isaac.
Star Wars: Episode IX’te Poe Dameron rolünü canlandıran Oscar Isaac.

Star Wars hayranlarını üzecek haber geldi

Henüz bir hikaye, görsel ya da isim detayı ortaya çıkmayan filmin J.J Abrams yönetmenliğinde çekimleri devam ederken, Oscar Isaac, Star Wars takipçilerini üzecek bir gelişmeye açıklık getirdi. yeni Star Wars üçlemesinin son halkası olacak filmden sonra Skywalker efsanesinin de sona ereceğini söyleyen Isaac, ''Dokuz hikayelik efsanenin son halkası olacak bu film gerçekten serinin doruk noktası olacak. J.J. Abrams’ın ve Lucas Film bünyesindeki herkesin inanılmaz eforuyla karakterler ve hikayenin derinliğiyle ilgil her gün yeni bir detay öğreniyoruz.” açıklaması yaptı.

Film 2019'un sonunda Netflix'te

2015 yılında başlayan yeni üçlemeyle eski ve yeni Star Wars izleyicilerini bir araya getiren kült seri, muhtemelen bu yıl sonunda vizyona girecek son filmiyle Star Wars serisinin kapısını kapatacak. Yüzlerce karakteri ve keşfedilmeyi bekleyen hikayesile daha uzun süre spin-off filmlerini izleyeceğimiz bu devasa evrenin en önemli karakterlerinden biriyle vedalaşmak, bu yola uzun yıllardır gönül koymuş genç ve yaşlı Star Wars hayranları için epey zor olacak gibi. Umarız J.J. Abrams ve ekibi, Skywalker efsanesine hak ettiği sonu verir de gözümüz arkada kalmaz.

Netflix Oscar Isaac'in Star Wars kadrosunda yer aldığını attığı bu tweetle duyurdu

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >