Netflix'in yakın zamanda Türkiye için yapacağı 3 proje

Netflix Türkiye için 3 proje yapacak.
Netflix Türkiye için 3 proje yapacak.

Dijital yayın platformu Netflix Türkiye için Hakan: Muhafız dizisinden sonra 3 proje daha yapacak. Dünya çapında orijinal dizileriyle izlenme oranı hayli yüksek olan platform Türkiye'de de oldukça ilgi görüyor. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayan Netflix 3 proje yapmaya hazırlanıyor.

Netflix, Türk dizi sektörüne Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynadığı The Protector: Hakan Muhafız ile giriş yapmış dizi 3. ve 4. sezon onayı almıştı. Yapacağı ikinci projeyi de duyuran Netflix sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Beren Saat.
Beren Saat.

'Netflixe hoş geldin Beren'

Instagram hesabından yaptığı ''Netflix'in güçlü kadınları arasına hoş geldin Beren Saat'' paylaşımı ile bu ismin Beren Saat olacağını açıkladı. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, Netflix dizisiyle geri dönecek.


Göbeklitepe'nin tarihi üzerine fantastik bir dizi

Rol arkadaşı Mehmet Günsür olan Beren Saat'i izleyeceğimiz yapım ise Göbeklitepe'nin tarihi üzerine olacak. Fantastik dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit yazacak, çekimleri ise ‘Hakan: Muhafız’ı çeken ekip gerçekleştirecek. Göbeklitepe’ye duyulan ilgiye büyük bir katkı sağlayabilir. Bu tür yapımların, arkeolojik alanlara ve hatta müzelere bile ziyaretçi çekilmesinde oldukça etkili olduğu biliniyor.

Göbeklitepe.
Göbeklitepe.

Netflix'ten bir dizi daha

Belgesel ve drama tarzında ele alınacak olan yapım Fatih Sultan Mehmet’in hikayesini konu alacak. Belgesel 6 bölüm olarak kurgulanıyor.

Fatih Sultan Mehmet.
Fatih Sultan Mehmet.

Bir diğer proje: Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere Netflix projesinde

Netflix'in orijinal dizisi olacak ve haziran ayında çekimlere başlanacak olan dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin olacağı konuşuluyor. Gelen bilgilere göre dizi aksiyon üzerine kurgulanacak.

Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere Ezel dizisinden.
Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere Ezel dizisinden.

Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere tekrar başrolü paylaşacak.
Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere tekrar başrolü paylaşacak.

3 dizinin de nasıl olacağı şimdiden merak konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >