Netflix'ten 'Hababam' sürprizi

Hababam Sınıfı.
Hababam Sınıfı.

Beren Saat ile çalışacağını ve bu dizinin de Türkiye'nin tarihi bölgesi Göbeklitepe'de geçeceği öğrenilen, Fatih Sultan Mehmet’in hikayesini anlatacak bir belgesel hazırlığında olan Netflix Tuba Büyüküstün'ü kadrosuna kattı. Tüm bunların peşine dijital yayın platformu, yeni dizisi The Umbrella Academy'de Hababam Sınıfı'nın müziği kullanarak bir kez daha Türk seyircisine sürpriz yaptı.

Son zamanlarda orijinal film, dizi yapan Netflix oldukça kaliteli işler çıkardı. Dizileri birçok kesim tarafından izlenen Netflix Türk izleyicilerinin karşısına her gün yeni bir sürprizle çıkıyor. Hakan: Muhafız dizisinden sonra 3 proje daha yapacak olan platform bu sefer de The Umbrella Academy'de Hababam Sınıfı'nın müziği kullanarak bir kez daha Türk seyircisine sürpriz yaptı.

Hababam sınıfından bir kare.
Hababam sınıfından bir kare.

Hababam Sınıfı oyuncuları, Kemal Sunal, Halit Akçatepe'nin olduğu bir kare.
Hababam Sınıfı oyuncuları, Kemal Sunal, Halit Akçatepe'nin olduğu bir kare.

Hababam müziği çalındı

Rıfat Ilgaz'ın eserinden beyaz perdeye aktarılan ve daha sonra seri çekimleri yapılan 'Hababam Sınıfı' filmlerinin efsanevi müziği Netflix'in 15 Şubat 2019 tarihinde ekrana gelecek olan The Umbrella Academy dizisinin tanıtımında kullanıldı. Netflix Türkiye'nin resmi Youtube hesabından paylaşılan videoda yeni dizisi The Umbrella Academy tanıtılırken Melih Kibar'ın 'Hababam Sınıfı' film müziği kullanıldı.

The Umbrella Academy'nın konusu

  • Çok zengin bir sanayici olan Sir Reginald Hargreeves, bu bebeklerin yedisini evlat edinir ve The Umbrella Academy'i kurarak "çocuklarını" dünyayı kurtarmak üzere hazırlar. Her ne kadar güzel hayaller kursa da hiçbir şey planlandığı gibi gitmez. Çocuklar daha yirmi yaşına ulaşmadan aile parçalanır ve her biri ayrı bir yana savrulur. Bu çocuklardan hayatta kalan ve artık otuzlu yaşlarında olan altı kişi, kendilerini evlat edinen Hargreeves'in vefat haberini alınca yeniden bir araya gelir. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya ve Beş Numara; üvey babalarının ölümünün ardındaki gizemi çözmek için uğraşırlar. Fakat farklı kişilikleri ve yetenekleri onları bir kez daha birbirlerinden uzaklaştırmaya başlar.

The Umbrella Academy dizisinden bir kare.
The Umbrella Academy dizisinden bir kare.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >