Nusret hayranlarına yeni şube müjdesi! Bakın nereye açtı

Nusret
Nusret

Tuzlama hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe'den yeni şube müjdesi!

Tuzlama hareketiyle dünya çapında ünlenen kavuşan Nusret Gökçe, son şubesini önceki gün Kapalıçarşı'da açtı. Açılışa katılan Mustafa Ceceli ile birlikte meşhur tuzlama hareketini yapan Nusret Gökçe, "Hedef bütün dünya inşallah" dedi.

Yeni şube müjdesi!
İş, sanat ve cemiyet dünyasından 500’e yakın seçkin konuk, Nusr-Et'in Kapalıçarşı şubesi açılış davetinde bir araya geldi. Yoğun ilgiden fırsat bulup gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nusret Gökçe, "Son şubemizi de açtık. Hedef bütün dünya inşallah. Öncesinde Las Vegas, Los Angeles ve Londra var. Burası da Kapalıçarşı, dünyanın merkezi" ifadelerini kullandı.


Muhabirlerin "Mustafa Ceceli sizin halay videonuzu çekmek istemiş ama bir türlü yapamamış ve sürekli düşmüş" sözlerine gülerek cevap veren Gökçe, "Mustafa istesin birlikte belki yeni bir şey yapabiliriz" dedi. Nusret Gökçe, Mustafa Ceceli'yle birlikte tuzlama hareketi yapmayı ihmal etmedi.
Yeni şube müjdesi! İş, sanat ve cemiyet dünyasından 500’e yakın seçkin konuk, Nusr-Et'in Kapalıçarşı şubesi açılış davetinde bir araya geldi. Yoğun ilgiden fırsat bulup gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nusret Gökçe, "Son şubemizi de açtık. Hedef bütün dünya inşallah. Öncesinde Las Vegas, Los Angeles ve Londra var. Burası da Kapalıçarşı, dünyanın merkezi" ifadelerini kullandı. Muhabirlerin "Mustafa Ceceli sizin halay videonuzu çekmek istemiş ama bir türlü yapamamış ve sürekli düşmüş" sözlerine gülerek cevap veren Gökçe, "Mustafa istesin birlikte belki yeni bir şey yapabiliriz" dedi. Nusret Gökçe, Mustafa Ceceli'yle birlikte tuzlama hareketi yapmayı ihmal etmedi.
100 dolarlık poz!
Milliyet'in haberine göre; geceye katılan Amerikalı oyuncu Chris Noth, mekan çıkışı muhabirlere açıklamada bulundu. Yıldız oyuncu, "Burada mükemmel bir atmosfer var. Çok beğendik, aynı zamanda Nusret’i yakından tanıyoruz" dedi.


Gazetecilere fotoğraf çektirmek istemedi Noth, "100 dolar verirseniz sizlerle poz veririm" dedi.
100 dolarlık poz! Milliyet'in haberine göre; geceye katılan Amerikalı oyuncu Chris Noth, mekan çıkışı muhabirlere açıklamada bulundu. Yıldız oyuncu, "Burada mükemmel bir atmosfer var. Çok beğendik, aynı zamanda Nusret’i yakından tanıyoruz" dedi. Gazetecilere fotoğraf çektirmek istemedi Noth, "100 dolar verirseniz sizlerle poz veririm" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >