Nusret'in satın aldığı otelden ilk görüntü geldi

Nusret Gökçe otelin önünde poz verdi.
Nusret Gökçe otelin önünde poz verdi.

Nusret Gökçe ortağı olduğu Ferit Şahenk'ten Park Hyatt otelini 50 milyon Euro bedelle devralmıştı. Nusret, satın aldığı otelin önünde ilk pozunu verdi. Ailesiyle birlikte çekilen karelerini de paylaşan Nusret, çok sayıda beğeni aldı. Gökçe, ''Hayaldi gerçek oldu'' dedi.

Salt Bea (Et tuzlama) hareketiyle dünyaca üne kavuşan ve Miami, Dubai, New York merkezli et rrestoranların sahibi olan Nusret Gökçe,Habertürk'ten Alper Öcal'ın haberin göre Nusret, daha önce Ferit Şahenk'in sahip olduğu Doğuş Holding'e ait olan Park Hyatt otelini 50 milyon Euro ücretle devraldı.Gökçe ailesiyle otelin önünde poz verdi.

İmza atmıştı

Nusret, hafta arasında duyurulan bir otelin devri için resmi imzayı atmıştı. İmzaları atan Nusret, sosyal medya hesabından, "Benim için hayal olan, bugün gerçek olan otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" demişti.

Otelin önünde poz verdi

Nusret, satın aldığı otelin önünde "Motivasyon" notuyla ilk pozunu verdi.Nusret Gökçe, ailesiyle birlikte karelerini de takipçileriyle paylaştı. Gökçe'nin paylaşımları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Nusret Gökçe annesin otele götürdü.
Nusret Gökçe annesin otele götürdü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >