Oğuzhan ve İbrahim'den kankaları Eser'e minik jest!

3 Adam
3 Adam

'Yol Arkadaşım' adlı film ile vizyona girmeye hazırlanan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, filmlerinde Eser Yenenler'e de yer verdiklerini belirterek "Onu da araya sıkıştırdık" dedi.

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, 27 Ekim'de vizyona girecek olan yeni filmleri "Yol Arkadaşım"ın tanıtımı için basının karşısına çıktı.

"Mutlu ve gururluyum"
Senaryosunu yazdığı ilk film olduğu için mutluyum diyen Büyükak: "Senaryosunun tamamen bana ait olduğu ilk sinema filmim olduğu için çok heyecanlı ve mutluyum. Gerçekten insanların çok seveceği ve eğleneceği bir film oldu. Biz çekimler esnasında bayağı eğlendik. Umarım gişede de beklenen karşılığı alırız. Bizim çok büyük hayallerimiz yok. Çok şükür mutlu adamlarız, iyi bir arkadaşlığımız var bu da yaptığımız işlere çok güzel yansıyor" dedi.
"Mutlu ve gururluyum" Senaryosunu yazdığı ilk film olduğu için mutluyum diyen Büyükak: "Senaryosunun tamamen bana ait olduğu ilk sinema filmim olduğu için çok heyecanlı ve mutluyum. Gerçekten insanların çok seveceği ve eğleneceği bir film oldu. Biz çekimler esnasında bayağı eğlendik. Umarım gişede de beklenen karşılığı alırız. Bizim çok büyük hayallerimiz yok. Çok şükür mutlu adamlarız, iyi bir arkadaşlığımız var bu da yaptığımız işlere çok güzel yansıyor" dedi.
"Eser'i araya sıkıştırdık"
Fragman ve afiş de hiç yer almayan Eser Yenenler hakkında da konuşan Büyükak: "Eser'i fragmanlarda göstermedik ama onu da araya sıkıştırdık" dedi.
"Eser'i araya sıkıştırdık" Fragman ve afiş de hiç yer almayan Eser Yenenler hakkında da konuşan Büyükak: "Eser'i fragmanlarda göstermedik ama onu da araya sıkıştırdık" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >