Okan Bayülgen 'geri dönüyor'

Okan Bayülgen'in programı ekim ayında başlayacak.
Okan Bayülgen'in programı ekim ayında başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yeni bir bir programla ekranlara döneceğinin sinyalini veren Okan Bayülgen'in, 3N Medya çatısı altında yayın yapacak olan yeni haber kanalı TV100'ün yayın hayatına başlamasına sayılı günler kala, programının ilk tanıtım filmi de yayınlandı. Bayülgen, bu haberi yine sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen uzun süredir herhangi bir yapımla ekranda yer almadı. Geçmişte farklı programlarla karşımıza çıkan Bayülgen, yeni bir konseptle geri dönmeye hazırlanıyor. Şovmen sosyal medya hesabından takipçilerine geri döneceğinin sinyalini vermişti.

Tanıtım filmi

3N Medya çatısı altında yayın yapacak olan yeni haber kanalı TV100'ün yayın hayatına başlamasına sayılı günler kala, ilk tanıtım filmi de yayınlandı. Kanalda show programı yapacak olan Okan Bayülgen'in bir bölümünü paylaştığı tanıtım filminin tamamı ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak. Bayülgen tanıtımı şu sözlerle paylaştı.

''Yeni, bağımsız bir medya girişimi. Heyecanını yitirmiş televizyonculuğumuza soluk aldıracak bir kanal. tv100. Tanıtım şarkısını Bedük yazdı. Ben çekip montajlıyorum. Tanınan yüzler, yeni yüzler. İyi hissettirecek, iyi olacak. Tanıtımın ucundan biraz sunuyorum''

Ekim ayında dönüyor

Edinilen bilgilere göre Okan Bayülgen, daha önceki programlarından farklı bir format üzerinde çalışıyor.Programın haftada kaç gün olacağı, adı ve süresi de format ile birlikte şekillenecek.

Bayülgen, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Kral Çıplak ve Zaga isimleriyle, yıllarca reyting rekorları kıran şov programlarına imza atmıştı.

Okan Bayülgen uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.
Okan Bayülgen uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >