Ölümcül hastalıkları konu alan 10 film

Belki şükretmek için belki de yaşadığımız acıları paylaşmak için bazı filmleri izlemek bizlere garip bir mutluluk verir.

Bazı filmler yüzümüzü güldürürken bazıları da gözyaşlarına boğulmamıza neden oluyor. Mutlaka izlenmesi gereken, hastalıkları konu alan 10 film;
Aynı Yıldızın Altında / The Fault in Our Stars
Yönetmen: Josh Boone
Senarist: Scott Neustadter, Michael H. Weber
Oyuncular: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell, Willem Dafoe
Yapım Yılı: 2014
Ülke: ABD

Film; John Green'in eserinden uyarlanmıştır. Kanser hastası iki gencin hüzün dolu ilişkileri sizleri de derinden etkileyecek.
Aynı Yıldızın Altında / The Fault in Our Stars Yönetmen: Josh Boone Senarist: Scott Neustadter, Michael H. Weber Oyuncular: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell, Willem Dafoe Yapım Yılı: 2014 Ülke: ABD Film; John Green'in eserinden uyarlanmıştır. Kanser hastası iki gencin hüzün dolu ilişkileri sizleri de derinden etkileyecek.
İncir Reçeli 1
Yönetmen: Aytaç Ağırlar
Senarist: Aytaç Ağırlar
Oyuncular: Halil Sezai Paracıkoğlu, Melike Güner, Mustafa Uzunyılmaz, Sinan Çalışkanoğlu, Barbara Lourens, Aytaç Ağırlar
Yapım Yılı: 2011
Ülke: Türkiye

Metin ile aids hastası Duygu'nun dramatik aşk hikayesi izleyenleri derinden etkiliyor.
İncir Reçeli 1 Yönetmen: Aytaç Ağırlar Senarist: Aytaç Ağırlar Oyuncular: Halil Sezai Paracıkoğlu, Melike Güner, Mustafa Uzunyılmaz, Sinan Çalışkanoğlu, Barbara Lourens, Aytaç Ağırlar Yapım Yılı: 2011 Ülke: Türkiye Metin ile aids hastası Duygu'nun dramatik aşk hikayesi izleyenleri derinden etkiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >