Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı

Orhan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Orhan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Gencebay anjiyo oldu. Eşi Sevim Emre sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Çok büyük badire atlattık'' dedi.

Usta ses sanatçısı Orhan Gencebay göğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı özel bir hastanede müdahalede bulunuldu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen ünlü sanatçı daha sonra normal odaya alındı. Anjiyo işlemi gerçekleştirilen Orhan Gencebay'ın tıkanan iki damarına stent takıldı. Gencebay'ın, operasyon sonrası yoğun bakımda bir süre müşahede altında tutulacağı belirtildi.

Sosyal medyadan açıklama yaptı

Eşinin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Sevim Emre, şunları söyledi:

"Benim canlarım Orhan Babanız evet hastanede ama şükürler olsun yoğun bakımda değil. İki damara anjiyo yapıldı ve üç stent takıldı sağlık durumu gayet iyi emin ellerde. Telefonlarınıza geç dönüyorum, lütfen kusura bakmayın sevgiler teşekkürler güzel gönüllerinizden öpüyorum''

Büyük badire

Sevim Emre sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak,

''Şükürler Olsun Rabbime Sevenlerine yavrularına ve bana bağışladı anjio esnasında çok büyük bir badire atlattık Allah doktorlarımızdan razı olsun arayan soran tüm gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >