Oynadığı her dizi reyting canavarına yenilen 6 oyuncu

Rol aldıkları diziler tutmayan oyuncular

Adları afişlerin tepelerine de yazılsa, sosyal medyada milyonluk takipçilere de sahip olsalar reyting konusunda başarısızlar.

Her oyuncu, yer aldığı dizinin reytinglerde büyük başarılar yakalamasını ister. Fakat hepsi bu başarıya ulaşamaz. Öyle ki bazılarının rol aldığı hiçbir projesi tutmaz.

Evet, ne yazık ki böyle bir şansızlığa sahip olan isimler bulunmakta. Biz de sizler için, bu alanda nam salmayı başarmış isimleri derledik.

Sizlerin de eklemek istediği isimler varsa, yorumlar kısmına alalım...

Kerem Bursin

                                    Amerika'dan ayağının tozuyla gelip Güneşi Beklerken dizisinde rol alan Bursin, sonrasında ne yaptıysa olmadı. Dizilerinin tutmaması bir yana, oyunculuğu da hep eleştirildi.
Kerem Bursin Amerika'dan ayağının tozuyla gelip Güneşi Beklerken dizisinde rol alan Bursin, sonrasında ne yaptıysa olmadı. Dizilerinin tutmaması bir yana, oyunculuğu da hep eleştirildi.
Tolgahan Sayışman

                                    Son 2 sezonda rol aldığı iki dizisi de reyting konusunda büyük bir hüsran yaşayan Sayışman, yüzü gülmeyenler listemizin bir diğer dikkat çeken ismi.
Tolgahan Sayışman Son 2 sezonda rol aldığı iki dizisi de reyting konusunda büyük bir hüsran yaşayan Sayışman, yüzü gülmeyenler listemizin bir diğer dikkat çeken ismi.
Seçkin Özdemir

                                    Şu sıralar yer aldığı Can Kırıkları dizisi final için gün sayarken, Özdemir'in yüzü geçtiğimiz sezonda da gülmemişti. Özdemir de reyting mağluplarından.
Seçkin Özdemir Şu sıralar yer aldığı Can Kırıkları dizisi final için gün sayarken, Özdemir'in yüzü geçtiğimiz sezonda da gülmemişti. Özdemir de reyting mağluplarından.
Hande Doğandemir

                                    Güneşi Beklerken ile şöhreti yakalayan Doğandemir, devam eden sürecini iyi yönetemedi. Rol aldığı her dizi sezon ortasına doğru biten Doğandemir'in son işi Can Kırıkları da yüzleri güldürmüyor.
Hande Doğandemir Güneşi Beklerken ile şöhreti yakalayan Doğandemir, devam eden sürecini iyi yönetemedi. Rol aldığı her dizi sezon ortasına doğru biten Doğandemir'in son işi Can Kırıkları da yüzleri güldürmüyor.
Hande Erçel

                                    Güneşin Kızları ile aradığı şöhreti yakalayan Erçel, sonrasında başrol olsa da projeleri beklenen reytinge ulaşamadan erken final yaptı. Oyunculuğu da hep eleştirildi.
Hande Erçel Güneşin Kızları ile aradığı şöhreti yakalayan Erçel, sonrasında başrol olsa da projeleri beklenen reytinge ulaşamadan erken final yaptı. Oyunculuğu da hep eleştirildi.
Naz Elmas

                                    Rol aldığı her dizi erken final yapan Elmas, bu konuda o kadar mimlendi ki... Geçtiğimiz sezon Jet Sosyete'de oynayacağı iddia edildiğinde, onun oynadığı diziler tutmuyor diyerek, kendisi hakkında isyan bayrağı bile açılmıştı.
Naz Elmas Rol aldığı her dizi erken final yapan Elmas, bu konuda o kadar mimlendi ki... Geçtiğimiz sezon Jet Sosyete'de oynayacağı iddia edildiğinde, onun oynadığı diziler tutmuyor diyerek, kendisi hakkında isyan bayrağı bile açılmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >