Ozan Güven: Yetenekli olduğumu düşünmüyorum

Ozan Güven en son Fi,Çi,Pi dizisiyle karşımıza çıkmıştı.
Ozan Güven en son Fi,Çi,Pi dizisiyle karşımıza çıkmıştı.

Başarılı oyuncu Ozan Güven şu sıralar yeni oyunu ile gündemde. Aynı zamanda üniversite öğrencileriyle buluşup söyleşilere katılan Güven oyunculuk hakkında açıklamalarda bulundu. ''Şimdi gençler sadece para için şöhret olmak istiyorlar'' diyen oyuncu kendisiyle ilgili de açıklamalar yaptı.

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Karakomik filmler serisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Ozan Güven Kadir Has Üniversitesinde öğrencilerle buluştu. Oyuncu olmak isteyen gençlere tavsiye veren Güven şu sıralar, Don Kişot'um Ben oyunuyla gündemde. ''Gençlerin şöhret ve para kazanmak için oyunculuğu seçtiğini söyleyen oyuncu, "Bu yanıltan ve onları yolundan çıkaran bir durum" dedi.

Amaçları ünlü olmak

Ozan Güven şöhret hakkında;

  • "İnsanların aklına, meslekten daha çok meşhur ve ünlü olmak geliyor. Televizyona ağaç koysalar insanlar onunla bile fotoğraf çektirir. Günümüzde yetenek gizli kalmaz. Ben hala yetenekli olduğumu düşünmüyorum. Senaryo gelince önce oynayacağım karakterin adını soruyorum.
  • Çok kötü hikayenin iyi bir oyuncusu olmak istemem. Bu bana bir şey kazandırmaz ama o film raflarda tarihe kalacak.İyi bir projenin kötü oyuncusu olmaya razıyım'' ifadelerini kullandı.


Ozan Güven Karakomik filmler setinden.
Ozan Güven Karakomik filmler setinden.

Karakomik filmler hakkında

Serinin ilk 60 dakikalık filmi Kaçamak. Bodrum ve İstanbul’da çekimleri gerçekleşen Kaçamak, 4 kafadarın çıktıkları detoks tatilinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memilli ve Özkan Uğur başrolde.

Bu filmin hemen arkasından izlenecek diğer film 2 Arada. Tüm hikaye arabalı vapurda geçiyor, Cem Yılmaz Ayzek isimli bir çaycıyı oynuyor. Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Cem Davran da filmde.

Yılmaz’ın bu hikayedeki dişleri, keli, yarattığı karakter şaşırtacak. ‘Kaçamak’tan daha dramatik öğelerle süslü, acı, kara bir komedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >