Pazartesi akşamının reyting sonuçları belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

​Pazartesi akşamının reyting sonuçları belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu
​Pazartesi akşamının reyting sonuçları belli oldu! Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Çukur ve Söz'ün kıyasıya rekabet ettiği 23 Nisan akşamında reyting listesi değişti. Her iki yapım da gecenin kazananı oldu.

23 Nisan akşamının reyting sonuçları belli oldu. Çukur ve Söz'ün kıyasıya rekabet ettiği akşamın iki kazananı oldu. Reytinglerde üste çıkmaya çalışan Siyah Beyaz Aşk ise ancak dokuzuncu olabildi.

Total grubu reyting sonuçları
Söz elde ettiği 7.89'luk reyting ile birinci olurken, Çukur 89 puanlık bir fark ile ikinci oldu. Bu açığın gelecek hafta kapanması bekleniyor. Çünkü diziden gelen yeni bölüm ilk sahnesi, şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı. Farklı konusuyla dikkat çeken Yasak Elma, reytinglerde dördüncülük barajına yerleşirken, Siyah Beyaz Aşk için final iddiaları güçlenmeye başladı.
Total grubu reyting sonuçları Söz elde ettiği 7.89'luk reyting ile birinci olurken, Çukur 89 puanlık bir fark ile ikinci oldu. Bu açığın gelecek hafta kapanması bekleniyor. Çünkü diziden gelen yeni bölüm ilk sahnesi, şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı. Farklı konusuyla dikkat çeken Yasak Elma, reytinglerde dördüncülük barajına yerleşirken, Siyah Beyaz Aşk için final iddiaları güçlenmeye başladı.
Ab grubu reyting sonuçları
Çukur elde ettiği 9.18'lik reyting ile zirvenin sahibi olurken, en yakın rakibi ise ancak 5.60'lık reytinge ulaşabildi. Günü dördüncü kapatan Söz'ün bu açığı kapatması zor görünüyor. Survivor elde ettiği 6.98'lik reyting ile ikinci olurken, Fox Ana Haber ise üçüncü oldu ve dizilerin özet bölümlerini bile gerisinde bıraktı.
Ab grubu reyting sonuçları Çukur elde ettiği 9.18'lik reyting ile zirvenin sahibi olurken, en yakın rakibi ise ancak 5.60'lık reytinge ulaşabildi. Günü dördüncü kapatan Söz'ün bu açığı kapatması zor görünüyor. Survivor elde ettiği 6.98'lik reyting ile ikinci olurken, Fox Ana Haber ise üçüncü oldu ve dizilerin özet bölümlerini bile gerisinde bıraktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >