Popstar Bayhan yeni imajıyla herkesi şaşırttı

Bayhan Gürhan
Bayhan Gürhan

Popstar yarışmasıyla ünlenen Bayhan, uzun bir aradan sonra yeni imajıyla ortaya çıktı. Türkücü Abdullah Polatcı, konserini izlemeye gelen Bayhan'ı sahneye davet ederek hayranlarına sürpriz yaptı.

Kanal D'de yayınlanan, sunuculuğunu Haldun Dormen ve Gamze Özçelik'in, Jüri üyeliğini ise Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki yaptığı Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan'ın son hali şaşırttı.

Popstar yarışmasındaki tavırları ve farklı tarzıyla hafızalara kazınan Bayhan Gürhan, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Yarışma bittikten sonra ortadan kaybolan şarkıcı, yeni imajıyla dikkat çekti.Konserde sahne aldı

'Türküleri sevdiren adam' olarak gönüllerde yer edinen Ahmet Polatcı, geçirdiği böbrek ameliyatından sonra doktorunu dinlemeyerek sevenlerine konser verdi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Polatcı, Popstar'ın yıldızlarından Bayhan'ı sahneye davet ederek seyircilerine bir sürpriz daha yaptı.

15 yıl önce yaşananlar

"Hapse giren adamdan sanatçı olmaz"

                                    2003 yılında Bayhan'ın yarıştığı yarışmada jüri üyeliği yapan ünlü sanatçı Deniz Seki, "Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" deyip canlı yayını terk etmişti. Cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan yarışmacı Bayhan Gürhan hakkında "Bir popstar da olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" demişti.
"Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" 2003 yılında Bayhan'ın yarıştığı yarışmada jüri üyeliği yapan ünlü sanatçı Deniz Seki, "Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" deyip canlı yayını terk etmişti. Cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan yarışmacı Bayhan Gürhan hakkında "Bir popstar da olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" demişti.
"Kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir

                                    Bayhan Gürhan ise, bu yaşananlardan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yatan Seki için "Herkes ettiğini biçer" diyerek şunları söylemişti: "Ben hangi suçtan olursa olsun cezaevine girmiş olan bir kişi için mutluluk duyamam. Ben de cezaevine girmiş bir kişiyim. Aradan geçen zamanda ıslah oldum. Deniz Seki de cezaevinde kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir. Kendi vicdanı ile kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir."
"Kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir Bayhan Gürhan ise, bu yaşananlardan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yatan Seki için "Herkes ettiğini biçer" diyerek şunları söylemişti: "Ben hangi suçtan olursa olsun cezaevine girmiş olan bir kişi için mutluluk duyamam. Ben de cezaevine girmiş bir kişiyim. Aradan geçen zamanda ıslah oldum. Deniz Seki de cezaevinde kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir. Kendi vicdanı ile kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir."
Ödül töreninde barıştılar

                                    Seki ve Bayhan aradan yıllar geçtikten sonra 'Dijital Dünyanın Enleri' ödül töreninde bir araya geldi. Seki, "Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" dediği Bayhan ile burada sarılıp barıştı.
Ödül töreninde barıştılar Seki ve Bayhan aradan yıllar geçtikten sonra 'Dijital Dünyanın Enleri' ödül töreninde bir araya geldi. Seki, "Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" dediği Bayhan ile burada sarılıp barıştı.
Müjdeyi verdi!

                                    'Türküleri sevdiren adam' olarak gönüllerde yer edinen Ahmet Polatcı, Popstar'ın yıldızlarından Bayhan'ı sahneye davet ederek seyircilerine bir sürpriz daha yaptı. Polatcı'nın isteği üzerine sahneye çıkan Bayhan, şarkılarıyla geceye renk kattı. Popstar yarışmasından Firdevs ve Elena ile birlikte konserler vermeye hazırlandıklarını sevenlerine duyuran Bayhan'ın şarkılarına, hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti.
Müjdeyi verdi! 'Türküleri sevdiren adam' olarak gönüllerde yer edinen Ahmet Polatcı, Popstar'ın yıldızlarından Bayhan'ı sahneye davet ederek seyircilerine bir sürpriz daha yaptı. Polatcı'nın isteği üzerine sahneye çıkan Bayhan, şarkılarıyla geceye renk kattı. Popstar yarışmasından Firdevs ve Elena ile birlikte konserler vermeye hazırlandıklarını sevenlerine duyuran Bayhan'ın şarkılarına, hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >