Prens Harry: Meghan ne derse o olur

Prens Harry ve Meghan Markle ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.
Prens Harry ve Meghan Markle ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry'in düğünleri aylar sonra tekrar konuşulmaya başlandı. Gelen bilgilere göre, Prens Charles'a yakınlığıyla bilinen Robert Jobson, çiftin düğününü gündeme taşıdı. Jobdon, kitabında özellikle de Prens Harry'nin gergin anlar yaşadığını iddia etti. Prens'in tüm çalışanlara tepki gösterdiği ve ''Meghan ne derse o olur'' dediği söylendi.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle eski bir yıldız. Kraliyet ailesinin küçük oğlu Prens Harry ile bir dernek toplantısında tanışan Meghan şu sıralar ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Ancak çiftin düğünlerinin üzerinden aylar geçmesine rağmen bazı iddialar gündeme gelmeye başladı.

Bilinmeyenleri açıkladı

Prens Charles'a yakınlığıyla bilinen biyografi yazarı Robert Jobson'ın kaleme aldığı Charles At Seventy: Thoughts, Hopes And Dreams (Charles 70 Yaşında: Düşünceler, Umutlar ve Düşler) adlı kitabı Kraliyet ailesi ile ilgili bilinmeyenleri gözler önüne serdi.

Meghan Markle.
Meghan Markle.

İçinde Diana'da var

Prens Charles'ın 70'inci doğum günü anısına yazılan kitapta Lady Diana'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kadar Kraliyet Ailesi'nin gözde isimleri ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Kitapta Prens Harry'nin Meghan Markle ile evliliği öncesinde yaşadığı gerilimden de bahsedildi.

Lady Diana.
Lady Diana.

Akupunktur randevusu

Kitaba göre çift, düğüne haftalar kala oldukça gergin zamanlar geçirdi. Hatta çift, gerginliklerini üzerlerinden atmak için ünlülerin akupunktur uzmanı Ross Barr'dan randevu aldı. Ancak Prens, Markle'dan biraz daha gergindi. Jobson'ın kitabında yer alan iddiaya göre Prens Harry, düğün hazırlıkları sırasında saray çalışanlarına karşı sesini yükselterek ve sert bir tonda "Meghan ne istiyorsa alacak" diye son noktayı koydu.

Prens Haryy ve Düseş.
Prens Haryy ve Düseş.

Değişken ruh halleri

Kitapta Prens Harry ve William'ın tıpkı anneleri Prenses Diana gibi değişken ruh hallerine sahip olduğu öne sürüldü. Kitapta ayrıca Prenses Diana ve Prens Charles'ın evliliğiyle ilgili büyük bir iddiaya yer verildi.

Jobson'a göre Prens Charles, Diana ile aralarında uyumsuzluklar olduğunu fark etti. Düğüne çok az bir süre kala 1981 yılında nişanı bozmak istedi. Ancak bir türlü Diana ile yollarını ayırmaya cesaret edemedi. Lady Diana ve Prens Charles 1981 yılında dünyaevine girdi ancak 1996 yılında boşandı. Diana boşanmadan bir yıl sonra geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Prens Charles ve Lady Diana.
Prens Charles ve Lady Diana.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >