Reynmen: 'Boş yapmayı kesin artık'

Berkay Şahin.
Berkay Şahin.

Derdim Olsun şarkısı 82 milyon izlenen ünlü YouTuber Reynmen'e bir eleştiri de Berkay Şahin'den geldi. Reynmen dinlenme oranları inandırıcı değil diyen Şahin'e ''boşu kesin'' dedi.

Reynmen lakaplı YouTuber Yusuf Aktaş, Derdim Olsun şarkısını yayınladığı günden beri gündemden düşmüyor. En son çalıntı iddialarıyla gündeme gelen şarkı için bir eleştiri de Berkay Şahin'den geldi.

'Varsa bir delikanlı açıklasın'

  • Şarkıcı Berkay, 'Youtube'da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım" dedi.

'İnandırıcı değil'

Şahin sözlerine söyle devam etti,

  • "Reynmen'i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisini de çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum.
  • Üç yüz, beş yüz milyon izlenmiş şarkıların ilk bir haftasının bana analitik raporlarını açıklasınlar. Youtube'da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım."

Reynmen.
Reynmen.

Reynmen'in Şahin'e verdiği cevap.
Reynmen'in Şahin'e verdiği cevap.

'Lütfen boşu kesin'

  • YouTuber Reynmen, Berkay'a ''17 milyon tekil kişi ortalama 5 defa dinlemiş. Lütfen boşu kesin artık" diyerek cevap verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >