Reyting rekortmeni dizideki 'skandal sahne' izleyiciyi ayağa kaldırdı!

Reyting
Reyting

Reyting rekortmeni dizisinde tepki çeken sahne! Polis haritadan yer gösterdi

Çukur'un dün akşam ekrana gelen 17. bölümünde yayınlanan sahne, izleyicileri ayağa kaldırdı. Diziye yeni dahil olan Emrah Komiser'in kendisini durduran trafik polisine "Haritadan yer seç" demesi, izleyicinin büyük tepkisini çekti.

Yeni oyuncu katıldı!
Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un dün akşam ekrana gelen 17. bölümünde Sena'nın ağabeyi Komiser Emrah rolüyle genç oyuncu Alperen Duymaz katıldı.
Yeni oyuncu katıldı! Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un dün akşam ekrana gelen 17. bölümünde Sena'nın ağabeyi Komiser Emrah rolüyle genç oyuncu Alperen Duymaz katıldı.
Bakın neyle tehdit etti!
Diziye hızlı bir giriş yapan Emrah, Vartolu'nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurdu. Son sahnelerde ise Çukur'a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına aldı.Emrah Amir'in tepki çeken bir diğer sahnesi ise, trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurunca sinirlenen Emrah, harita açarak polis memuruna kendisini Kars Digor'a göndermekle tehdit etti.
Bakın neyle tehdit etti! Diziye hızlı bir giriş yapan Emrah, Vartolu'nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurdu. Son sahnelerde ise Çukur'a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına aldı.Emrah Amir'in tepki çeken bir diğer sahnesi ise, trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurunca sinirlenen Emrah, harita açarak polis memuruna kendisini Kars Digor'a göndermekle tehdit etti.
Sosyal medyayı salladı!
Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da Emrah Amir hashtag'i TT listesine girdi.
Sosyal medyayı salladı! Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da Emrah Amir hashtag'i TT listesine girdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >