Reytinglerde yaşanan hüsran için suskunluğunu bozdu!

Kenan İmirzalıoğlu
Kenan İmirzalıoğlu

Kenan, 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin ilk bölümde reytinglerde üçüncü sırada yer almasını yorumladı!

'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin ilk bölümde reytinglerde üçüncü sırada yer almasını yorumlayan Kenan İmirzalıoğlu, "Önümüzdeki bölümlere bakacağız" dedi.

Reytingleri yorumladı!
Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, dizi reytinglerini yorumladı.
Reytingleri yorumladı! Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, dizi reytinglerini yorumladı.
''Önümüzdeki bölümlere bakacağız''
Ünlü oyuncu reytinglerde 'Kadın' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizilerinin gerisinde kalmasıyla ilgili soruya, "Seyircimiz teveccühünü gösterdi; biz de gayet memnunuz. En önemlisi ekranda gördüğümüz işten mutluyuz, emeği geçenler olarak... Önümüzdeki bölümlere bakacağız" yanıtını verdi.
''Önümüzdeki bölümlere bakacağız'' Ünlü oyuncu reytinglerde 'Kadın' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizilerinin gerisinde kalmasıyla ilgili soruya, "Seyircimiz teveccühünü gösterdi; biz de gayet memnunuz. En önemlisi ekranda gördüğümüz işten mutluyuz, emeği geçenler olarak... Önümüzdeki bölümlere bakacağız" yanıtını verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >