Rock müzik severleri buluşturan festival: 'Zeytinli Rock Festivali' başladı

Zeytinli Rock Festivali
Zeytinli Rock Festivali

Aralarında Sepultura, The Godfathers, Pacifico, Della Miles gibi yabancı isimlerle birlikte 90 sanatçı ve grubun yer aldığı Türkiye’nin en büyük rock festivali olarak anılan Zeytinli Rock Festivali Balıkesir’in Edremit ilçesinde başladı.

Beş gün boyunca 3 büyük sahnede sürecek olan, Türkiye'nin en büyük rock müzik festivali başladı. 2 Eylül’e kadar devam edecek festivalin ilk gününde aralarında Teoman, Selda Bağcan, Mabel Matiz, Gaye Su Akyol, İlhan Erşahin, Niyazi Koyuncu, Della Miles, Sena Şener, Yeni Türkü, Hey Douglas gibi sevilen isimlerin de yer aldığı 18 müzisyen performans sergiledi.

Hey Douglas
Hey Douglas

Oldukça yoğun ilgiyle başlayan ilk günde sanatçılar Zeytinli’nin uluslararası standartlarda bir festival olduğunu söyleyerek bu festivalin Türk Rock müziği için bir buluşma noktası olduğunu söylediler.

Bülent Ortaçgil
Bülent Ortaçgil


Festivalin heyecanla beklenen ikinci gününde aralarında; Duman, Ceza, Cem Adrian, Can Bonomo, Ezhel, The Godfathers, Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur & İsmail Hakkı Demircioğlu gibi sanatçılar sahne alacak. Edremit Belediyesi’nin de desteklediği, Milyon organizasyonun gerçekleştirdiği organizasyonun ilk gününe 30 bini aşkın kişi katılım gösterdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >