Russell Crowe: Cem Yılmaz'a ve harika ülkesine sevgiler

Russell Crowe ve Cem Yılmaz.
Russell Crowe ve Cem Yılmaz.

Başarılı komedyen Cem Yılmaz Yeni Zelandalı Hollywood yıldızı Russell Crowe'a sosyal medya üzerinden doğum günü mesajı yolladı. Doğum gününü kutlayan Yılmaz'a teşekkürlerini ihmal etmeyen Crowe, ''Sana ve harika ülkendeki tüm arkadaşlarıma sevgiler'' dedi. Yılmaz ve Crowe daha önce Son Umut filminde birlikte rol almıştı.

Oscar ödüllü sanatçı Russel Crowe, başarılı komeyden Cem Yılmaz ile birlikte Son Umut filminde rol almıştı. Filmden sonra aralarındaki iletişimi devam ettiren ikiliden Yılmaz başarılı oyuncunun 55. yaşını sosyal medya hesabından kutladı.

Doğum gününü unutmadı

Cem Yılmaz daha önce Son Umut filminde rol aldığı ve 55. yaşına giren Russell Crowe'u sosyal medyadan kutladı. Yılmaz, Crowe'a "Doğum günün kutlu olsun. Kral olmak iyidir" yazdı.

Teşekkür etti

Crowe ise Yılmaz'a şu ifadelerle yanıt verdi: "Merhaba benim güzel arkadaşım. Kral olmakla ilgili her şeyi biliyorsun. Sana ve harika ülkendeki tüm arkadaşlarıma sevgiler. Türkiye'ye tekrar gideceğim günü iple çekiyorum. Belki bir konser olabilir mi? Sen ve ben inanılmaz bir antik ortamda olabilir miyiz? Seni görmeyi dört gözle bekliyorum. Bir konser harika olabilirdi."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >