Şahan Gökbakar: 2500 liraya böcek yediriyorlar

Şahan Gökbakar, eşiyle gittiği dünyanın en pahalı restoranlarından birisi olan Noma'da böcek yerken çektiği görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.
Şahan Gökbakar, eşiyle gittiği dünyanın en pahalı restoranlarından birisi olan Noma'da böcek yerken çektiği görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eşinin 32. yaş gününü kutlamak için geçtiğimiz günlerde Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gitti. Burada bulunan dünyanın en ünlü restoranlarından birinde eşiyle yemek yiyen Gökbakar, böcek yediği anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

3 yıl önce hayatlarını birleştiren Selin Ortaçlı ve Şahan Gökbakar çifti, hafta sonunu Kopenhag'da geçirdi. Gökbakar eşinin 32.yaş gününü kutlamak için dünyanın en ünlü restoranlarından birisi olan Noma'da birlikte akşam yemeği yediler. Ünlü komedyen burada da muzipliğini konuşturdu ve böcek yerken çekilmiş görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Şahan Gökbakar, aylar önceden rezervasyon yaparak gittikleri, dünyanın en iyi restoranlarından birisi olarak gösterilen 'Noma'da böcek yerken çekilen görüntüleri paylaşması sonrası takipçilerinden tepkialdı. Bunun üzerine Gökbakar, ''aslında meyve kabuğu, müşterileri şaşırtmak için böcek şeklinde servis ediyorlar'' diyerek takipçilerinin yüreğine su serpti.

Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar'la bir haftalık Kopenhag seyahatine çıktı. Gökbakar, burada eşinin doğum gününü kutladı.

Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar'ın doğum gününü kutlamak için gittikleri tatil gezisinde, ''Doğumgünü haftasi ilk gece... Ufak bir baslangic.. mum uflerken guzel dilekler...😍😍 '' notuyla Instagram hesabından bir fotoğraf daha paylaştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >