''Şaka değil, yürüyemiyorum'' Erbil'in o hali korkuttu

Mehmet Ali
Mehmet Ali

Ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil'in sahneye tekerlekli sandalyeyle çıkması hayranları tarafından şaka olarak yorumlansa da, durum çok başka çıktı.

Kıbrıs'ta bayramın ilk günü sahne alan sunucu Mehmet Ali Erbil, hayranlarını şoke etti. İzleyiciler, ünlü sanatçının sahneye tekerlikli sandalyeyle çıkmasını şaka zannetse de, durum farklıydı. Vertigo hastalığıyla mücadele eden ünlü komedyen, kısa süreli şaşkınlığın üzerine izleyenlerden büyük alkış aldı.

''Yürüyemiyorum!''

                                    Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs'ta bayramın ilk günü sevenleriyle buluştu. Girne Rocks Hotel'de Candan Erçetin ile birlikte sahne alan ünlü komedyen "Vertigo" rahatsızlığı nedeniyle sahneye tekerlikli sandalye ile çıkmak zorunda kaldı.Seyircilere sağlığı hakkında bilgi veren Erbil; "Bunu bir espri olarak almayın, bu işin şakası yok. Yürürken denge problemi yaşıyorum. Kulisten buraya kadar tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydum. Sahneye de böyle çıkmak zorunda kaldım" dedi. Seyirciden büyük destek alan Mehmet Ali Erbil, ''Hep böyle kalacak değilim bu zor günler de geçecek'' açıklamasını yaptı.
''Yürüyemiyorum!'' Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs'ta bayramın ilk günü sevenleriyle buluştu. Girne Rocks Hotel'de Candan Erçetin ile birlikte sahne alan ünlü komedyen "Vertigo" rahatsızlığı nedeniyle sahneye tekerlikli sandalye ile çıkmak zorunda kaldı.Seyircilere sağlığı hakkında bilgi veren Erbil; "Bunu bir espri olarak almayın, bu işin şakası yok. Yürürken denge problemi yaşıyorum. Kulisten buraya kadar tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydum. Sahneye de böyle çıkmak zorunda kaldım" dedi. Seyirciden büyük destek alan Mehmet Ali Erbil, ''Hep böyle kalacak değilim bu zor günler de geçecek'' açıklamasını yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >