Sakalları yüzünden sokağa çıkamayan kadının son hali şaşırttı

Sakallı kadın
Sakallı kadın

Sakalları yüzünden çevresi tarafından dışlanan genç kadın, evliliğini kurtarmak için Zahide Yetiş'in programına katılmıştı. Genç kadının değişimini görenler, gözlerine inanamadı.

Zahide Yetiş'in programına katılan 26 yaşındaki sakallı genç kadının hikayesi, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Görüntüsüyle ve hikayesiyle seyircilere duygusal anlar yaşatan Gülseren, tedavi olmak için 'Zahide Yetiş'le' programına başvurmuştu.

"Çevredekilerin tepkileri karşısında artık ölmeyi bile düşündüm. Bir tek bana eşim sahip çıktı. Allah eşimden razı olsun. O bana sahip çıkmasaydı, çok daha kötü durumda olurdum."


Son haliyle şaşırttı

                                    Zahide Yetiş'in el attığı olayda Gülseren hanımın tedavisine başlandı. Tedavi süreci kapsamında ilk kez ekranlara çıkan Gülseren hanım son haliyle eşini ve izleyenleri şaşkına uğrattı. Karısının değişimi karşında şaşkınlığını gizleyemeyen Gülseren hanımın kocası, "Aşkım çok güzel olmuş" diyerek elindeki çiçekleri eşine uzattı.
Son haliyle şaşırttı Zahide Yetiş'in el attığı olayda Gülseren hanımın tedavisine başlandı. Tedavi süreci kapsamında ilk kez ekranlara çıkan Gülseren hanım son haliyle eşini ve izleyenleri şaşkına uğrattı. Karısının değişimi karşında şaşkınlığını gizleyemeyen Gülseren hanımın kocası, "Aşkım çok güzel olmuş" diyerek elindeki çiçekleri eşine uzattı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >