Şarkıcı Bengü: Kızımın adı 'Zeynep'

Şarkıcı Bengü anne olmak için gün sayıyor.
Şarkıcı Bengü anne olmak için gün sayıyor.

Geçtiğimiz aylarda iş adamı Selim Selimoğlu ile evlenen şarkıcı Bengü şu sıralar annelik heyecanı yaşıyor. 5 aylık hamile olan şarkıcı alışveriş yaparken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan anne adayı Bengü, "Baby shower yapmayı düşünmüyorum. Annelik ise tarifsiz bir duyguymuş. Kızımız olacak ve adını Zeynep koymayı düşünüyoruz'' dedi.

Pop müziğinin güçlü seslerinden Bengü, armatör Selim Selimoğlu ile geçtiğimiz ay evlendi. İzmir'de gerçekleşen düğünün her detayı sosyal medyadan paylaşılmıştı. Eski geleneklerin neredeyse hepsine uyan Bengü'yü baba evinden almak için davul zurna ekibiyle gelen damat tarafı, kapı önünde halay çekip oynamayı da ihmal etmemiş ve herkes tarafından beğeni toplamıştı.

'Annelik tarifsiz'

Anne olmak için gün sayan şarkıcı Bengü, yalnız başına geldiği AVM'de kısa bir alışveriş turuna çıktı. Muhabirlerin sorularını cevaplayan güzel şarkıcı, Baby shower yapmayacağını belirten açıklamasıyla dikkat çekti.

Alışverişini noktaladıktan sonra kendine yöneltilen sorulara cevap veren şarkıcı,

  • "Arkadaşlar çok heyecanlıyım tarifsiz bir duygu bu. Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin. Haziran ayına kadar konserlerimi tamamlayacağım sonra da doğum için bekleyeceğim.
  • Baby shower yapmayı düşünmüyorum. Bizim öyle bir adetimiz yok ama yapanları da kınamıyorum tabii ki, herkesin düşüncesi farklı sonuçta. Kızım olacak ve adını Zeynep koymayı düşünüyoruz'' dedi.

Bengü ve eşi.
Bengü ve eşi.

Sosyal medyadan duyurmuştu

Şarkıcı Bengü anne olacağını sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla duyurmuştu. Bengü;

''Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi🙈🙈Evet anne oluyorum!!! Bizim bir bebeğimiz oluyor🐣16. Haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum...Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi birarada...Allah ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz...Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? 🙏🏼🧿💕Allah isteyen ; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun...Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz🐣💕😘'' ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >